پنج‌شنبه 26 تیر 1404

اوحدی: شهدای غیرنظامی سند جنایت رژیم سفاک صهیونیست هستند

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
اوحدی: شهدای غیرنظامی سند جنایت رژیم سفاک صهیونیست هستند

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در دیدار با خانواده شهیدان عباسمی آریمی گفت: شهدای غیر نظامی سند جنایت رژیم سفاک صهیونیست هستند.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در دیدار با خانواده شهیدان عباسمی آریمی گفت: شهدای غیر نظامی سند جنایت رژیم سفاک صهیونیست هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، سعید اوحدی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در دیدار با خانواده شهیدان عباسمی آریمی از شهدای حمله تروریستی رژیم اشغالگر صهیونیستگفت: شهدای غیر نظامی سند جنایت رژیم سفاک صهیونیست هستند. این شهدا هیچ‌گونه ارتباطی به تأسیسات هسته‌ای نداشتند و کجا هستند مجموعه‌هایی که دم از حقوق بشر می‌زنند؟

اوحدی با بیان اینکه بنیاد شهید خانه خانواده شهدا است، عنوان‌کرد: ما در بنیاد شهید و امور ایثارگران امانت‌دار شهدا هستیم و سعی می‌کنیم به وظایف خود در قبال امانت‌هایی که به ما سپرده شده است، عمل کنیم.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ضمن ابلاغ سلام مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) و دکتر پزشکیان رئیس جمهور محترم، گفت: مقام معظم رهبری (مدظله العالی) می‌فرمایند که به خانواده‌های شهدا بگویید که نگران آنها هستند و دغدغه آنها را دارند و برای این خانواده‌ها دعا می‌کنند.

معاون رئیس جمهور با اشاره به مصوبه پیشنهادی در هیئت دولت مبنی بر ارائه حقوق خانواده شهدای شاغل در دستگاه‌های اجرایی و یا والدین شهدا و جانبازان این جنگ تحمیلی که شاغل در دستگاهی نبودند، گفت: این مصوبه در هفته آینده پیگیری خواهد شد. با همکاری سازمان برنامه و بودجه پس از تأمین اعتبار، ان‌شاالله بنیاد بتواند به وظیفه و مأموریت خود در قبال خانواده شهدا عمل کند.

اوحدی همچنین در مورد سهمیه کنکور و ثبت نام در مدارس شاهد ویژه خانواده‌های شهدای جنگ تحمیلی اخیر، اظهارداشت: این خانواده‌ها به گفته وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و وزیر آموزش و پرورش با معرفی‌نامه از بنیاد شهید و امور ایثارگران می‌توانند از حق خود بهره‌مند شوند.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران تصریح‌کرد: این مردم هستند که حقوق خانواده‌های شهدا را از ما در بنیاد مطالبه می‌کنند. شاهد انسجام و وحدت مردم در جنگ تحمیلی اخیر با وجود تجهیزات گسترده دشمن بودیم، اوج این شکوه و تجلی آن را در خانواده شهدا و جانبازان مشاهده کردیم و امیدوارم قدردان خانواده‌های شهدا باشیم.

عباسعلی، رضایی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ در این دیدار حضور داشت.