ایجاد تحول در کشور با تقویت شرکتهای دانش بنیان / حوزه تولید نیازمند کار تشکیلاتی است
حجت الاسلام احمدپور گفت: امروز کشور ما نیازمند راهکارهای موثر در حوزه تبدیل علم به قدرت و ثروت است، که باید برای دستیابی به این مهم به راهکاریی نوین، همچون استفاده از ظرفیت شرکتهای دانش بنیان و تقویت این بخش در کشور روی آورد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ مسئله رونق تولید و جهش تولید در کشور از حدود چند سال گذشته با توجه به اهمیت آن مورد تاکید مقام معظم رهبری قرار گرفته است، موضوعی که می طلبد به عنوان یک سکوی پرش در بحث تولیدات داخلی به جایگاه واقعی خود برسد.
شرکت های دانش بنیان در واقع از مؤثرترین عوامل ایجاد اشتغال، نوآوری، توسعه سیستم های اجتماعی و شکلگیری و رشد اقتصاد دانش بنیان در هر کشوری شناخته می شوند و این شرکتها که معمولاً، برای پاسخگویی به نیاز مشخصی در بازار شکل می گیرند محلی برای تبدیل ایدههای جدید به محصولات و خدمات مشتری پسند هستند. شرکتهای دانشبنیان نقشی بسیار مهم و اساسی را در رونق هر کشوری ایفا میکنند
حجت الاسلام اکبر احمدپور نماینده خواف و رشتخوار در مجلس شورای اسلامی انتخاب شعار سال «تولید؛ دانشبنیان، اشتغالآفرین» از سوی مقام معظم رهبری را انتخابی هوشمندانه عنون کرد و گفت: امروز کشور ما نیازمند راهکارهای موثر در حوزه تبدیل علم به قدرت و ثروت است، که باید برای دستیابی به این مهم باید از راهکاریی نوین همچون استفاده از ظرفیت شرکتهای دانش بنیان و تقویت این بخش در کشور بهره گرفت. احمدپور با تاکید بر اینکه شرکت های دانش بنیان نقشی بسیار مهم و اساسی را در رونق هر کشوری ایفا می کنند، اظهار داشت: امروز بسیاری از کشور های موفق سعی کرده اند در حوزه های مختلف اقتصادی و غیر اقتصادی از علم و دانش در قالب شرکت های دانش بنیان استفاده کنند، موضوعی که در کشور ما متاسفانه هنوز آنچنان که شایسته بوده است به آن توجه نشده و نیازمند رسیدگی و ورود جدی است. ایجاد تحول در کشور با تقویت شرکت های دانش بنیان نماینده مردم خواف و رشتخوار در مجلس شورای اسلامی در ادامه، یادآور شد: باید افراد توانمند و متخصص در کشور با ورود در عرصه شرکت های دانش بنیان رویکرد امروز استفاده از روش های سنتی را به روش های علمی و کارآمد در کشور مبدل کنند.
حجت الاسلام احمدپور در ادامه اذعان داشت: شرکتهای دانش بنیان که به عنوان شرکتهای کوچک و متوسط با استفاده از دانش محصولات نوین وارد بازار می شوند، از اهمیت بسزایی برخوردارند در واقع با استفاده از ظرفیت این شرکت ها رشد اقتصادی و ایجاد اشتغال، متناسب با ظرفیت نوآوری تحقق می یابد.
عضو کمیسیون آموزش مجلس با اشاره به تاثیر شرکتهای دانش نیان در بحث ایجاد تحول در کشور بیان داشت: در حال حاضر تعداد این شرکتها حدود 7 هزار شرکت است، که با توجه به تعداد دانشمندان و دانشگاههای کشور، این شرکتها می باست افزایش پیدا کند و تنها شرکتهای دانش بنیان راه ایجاد ارتباطی معقول بین علم و صنعت در کشورند، که اگر این شرکتها علاوه بر تقویت، توجه کافی در کشور به آنها شود، قطعا میتوانند انقلابی را در صنعت و روشهای تولید کشور رقم بزنند. شرکت های دانش بنیان نیازمند حمایت مسئولان
احمدپور در زمینه حمایت از این شرکتها و اعتمادسازی در جامعه گفت: حمایت از شرکتهای دانش بنیان، وظیفه دولت و نهادهای نظارتی است که باید به مردم معرفی کنند؛ در واقع بایستی شرکتهایی تقویت شوند که توانستهاند محصولات مناسب با کمترین سرمایه را تولید کنند. همچنین اگر برخی از این شرکتهای فعال توانایی تولید حرفهای را نداشته باشند، بایستی جای آنها را به شرکتهای موفق داد.
وی در ادامه موفقیت شرکت های دانش بنیان را در گروی اتحاد ملی و حمایت همه جانبه مسولان عنوان و تاکید کرد: حمایت از تولیدات داخلی این شرکتها از سمت مردم میتواند آنها را کم کم به استانداردهای لازم برساند و وارد بازار رقابت خارجی کند. پیشرفت کشور در حوزه تولید نیازمند کار تشکیلاتی است نماینده مردم خواف و رشتخوار در پایان با دعوت از نخبگان و افراد توانمند در کشور در حوزه فعالیت در عرصه تولیدات داخلی، گفت: ورود و تشکیل تیم هایی از متخصصین در قالب شرکت های دانش بنیان در حوزه های گوناگون علاوه بر ایجاد اشتغال و کسب درآمد بخش عمده ای از مشکلات کشور را مرتفع و پیشرفت کشور را در عرصه های گوناگون رقم خواهد زد. انتهای پیام /