ایجاد مرکز مقابله با آلودگیهای نفتی با محوریت دانشگاه علم و صنعت
دانشگاه علم و صنعت ایران با سازمان بنادر و دریانوردی تفاهم نامه ای در مورد «ایجاد مرکز مقابله با آلودگی های نفتی کیش» امضا کرد.
دانشگاه علم و صنعت ایران با سازمان بنادر و دریانوردی تفاهم نامه ای در مورد «ایجاد مرکز مقابله با آلودگی های نفتی کیش» امضا کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علم و صنعت، ضمن امضای تفاهم نامه سه جانبه برای ایجاد مرکز مقابله با آلودگی های نفتی کیش، بهره برداری از «مرکز آموزش و تحقیقات محیط زیست کیش» با محوریت دانشگاه علم و صنعت ایران و همکاری سازمان حفاظت محیط زیست و با تمرکز بر محیط زیست دریایی صورت گرفت.
در این مرکز، چهار آزمایشگاه تحقیقاتی «سیستم های انرژی و محیط زیست»، «محیط زیست فضا پایه و هوا پایه»، «آنالیز دینامیک دریا» و «پایش زیستمحیطی»، به صورت دایم مستقر شده اند.
در مراسم آغاز بهره برداری از مرکز آموزش و تحقیقات محیط زیست کیش که با حضور دکتر ذاکری (رییس دانشگاه) و دکتر ارجمندی (معاون فرهنگی - اجتماعی) برگزار شد، رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی، معاون دریایی سازمان بنادر و دریانوردی به ایراد سخنرانی پرداختند.
گفتنی است در مراسم افتتاح این مرکز، علاوه بر چهار آزمایشگاه دایمی، هفت آزمایشگاه زیربخشی «رسوب و فرسایش خاک بستر دریا»، «مواد دارویی و فعال بیولوژیک»، «ژئوتکنیک دریایی»، «میکروبیولوژی دریایی»، «پسماند»، «پیرویز» و «بایودیزل»؛ به عنوان بخشی از تجهیزات و ظرفیت های دانشگاه علم و صنعت ایران به نمایش گذاشته شد.
همچنین در این نمایشگاه، 50 محصول اساتید دانشگاه علم و صنعت ایران در زمینه محیط زیست در معرض دید شرکت کنندگان قرار گرفت.
از جمله این محصولات می توان به «شبکه حفاظت هوشمند محیط زیست»، «فیلتر جداکننده آب و روغن»، «اطلس پایداری شهری»، «خانه هوشمند رایان»، «دوچرخه هوشمند»، «اسکیمر جمع آوری لکه های نفتی»، «دستگاه تصفیه آب و پساب، کنترل رسوب و خوردگی»، «اسکوتر برقی هوشمند»، «تبدیل پسماند به انرژی»، «دستگاه تونل صدا»، «تولید نانو پودر آلفا - آلومینا از پسماندهای صنعتی» و... اشاره کرد.