پنج‌شنبه 18 بهمن 1403

اینترنت استارلینک در اولین کشور آسیایی فعال شد

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
اینترنت استارلینک در اولین کشور آسیایی فعال شد

اقتصادنیوز: اینترنت ماهواره‌ای استارلینک ایلان ماسک برای اولین بار در ژاپن فعال شد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، براساس نقشه‌ای که استارلینک در توییتر به اشتراک گذاشته است، بسیاری از مناطق شمالی ژاپن از جمله توکیو اکنون می‌توانند سیگنال‌های استارلینک را دریافت کنند. انتظار می‌رود مناطق دیگری از جمله جنوب ژاپن و هوکایدو تا سه ماهه چهارم سال 2022 این خدمات را در اختیار داشته باشند.

اینترنت ماهواره‌ای استارلینک با هدف فراهم کردن ارتباط ماهواره‌ای به مناطق دورافتاده راه‌اندازی شد و طرحی جاه‌طلبانه از اسپیس ایکس برای راه‌اندازی مجموعه‌ای از ماهواره‌ها است. یکی از آخرین قرارداد‌های این شرکت دسترسی به اینترنت برای شرکت هواپیمایی ژاپنی KDDI است. خدمات این شرکت به اینجا ختم نمی‌شود و در حال توسعه است. حالا ژاپن به فهرست دریافت‌کنندگان خدمات اینترنت ماهواره‌ای استارلینک به عنوان اولین کشور آسیایی اضافه می‌شود.

ایلان ماسک، مدیرعامل اسپیس ایکس می‌گوید استارلینک تا پایان سال جاری میلادی بیش از 100 میلیون دلار برای اسپیس ایکس هزینه خواهد داشت تا بتواند 1200 دکل مخابراتی را فعال کند.

سال گذشته شرکت KDDI اعلام کرد که استارلینک را به عنوان شریک خود برای ارائه اینترنت پرسرعت از راه دور انتخاب کرده. در آن زمان KDDI در بیانیه‌ای گفت: «از سال 2022، KDDI می‌تواند تجربه اتصال تلفن همراه شهری را به مشتریان تلفن همراه روستایی خود ارائه دهد.»

اسپیس ایکس روز گذشته تایید کرد که شرکت تابعه استارلینک در ژاپن راه‌اندازی شده و این کشور اولین نماینده آسیایی اینترنت ماهواره‌ای در بازار آسیا خواهد بود. همانطور گه گفته شده حالا طبق نقشه پوشش استارلینک، به نظر می‌رسد که ماهواره‌های استارلینک در حال حاضر در شمال کشور ژاپن از جمله پایتخت توکیو فعال

همچنین بخوانید