این قانون مجلس درباره کاظم صدیقی اجرایی خواهد شد؟
ابهام درباره شخص آقای کاظم صدیقی همچنان ادامه دارد. او در آخرین ویدئوی خود از خدا و رهبری عذرخواهی و استغفار کرده است و البته در همین ویدئو اشارهای به مردم به عنوان ولینعمتان این کشور نداشته است.
در سال 1388، با دریافت حکمی بهعنوان امام جمعه موقت شهر تهران منصوب میشود و رسیدن تریبون به او سرآغازی بر چهره شدنش نزد افکار عمومی میشود.
حالا نزدیک به 15 سال است که کاظم صدیقی تریبون نمازجمعه را در اختیار دارد و طی این مدت گاهی اوقات اظهارنظرهایی انجام داده که پرحاشیه بوده است.
او در مهرماه سال 1397 حکمی جدید میگیرد و مسئولیت جدیدی بر عهدهاش گذاشته میشود و به جای احمد جنتی ریاست ستاد امر به معروف و نهی از منکر را بر عهده میگیرد و دورانی پرحاشیه را در این ستاد سپری میکند و البته هنوز مقام ریاست را در این ستاد برعهده دارد.
اما نکته مهمی که باعث شده بود تا صدیقی در مقایسه با سایر ائمه جمعه موقت شهر تهران چهرهای شاخصتر باشد، اظهارنظرهای عجیب و پرحاشیهاش بود.
با گذشت بیش از 20 روز از ماجرای اخیر پیرامون کاظم صدیقی و پسران، این ماجرا را میتوان از چهار جهت قابل توجه دانست:
1- یکبار دیگر کارویژه مهم فضای مجازی به جامعه اثبات و نشان داده شد که فضای مجازی آزاد چگونه میتواند در چنین مواردی کارآیی داشته باشد. چنانچه اگر فضای مجازی نبود شاید تا به این اندازه جامعه روی این موضوع حساس نمیشد. شاید به علت همین موضوع باشد که در برخی سالها در تلاش بیوقفه هستند تا مقابل گردش آزاد اطلاعات سدسازی کنند.
مشروح این مطلب را در اقتصادنیوز با تیتر «آیا قانون سوت زنی درباره کاظم صدیقی اجرا میشود؟» بخوانید.
--> اخبار مرتبط- ماجرای کاظم صدیقی؛ آزمون مهم برای قوه قضائیه
- ما نبودیم درایران چه گذشت؟
- کنایه تند عباس عبدی به ویدئو عذرخواهی کاظم صدیقی
- کاظم صدیقی: از مردم با همه وجودم عذرخواهی میکنم + فیلم
- امام جمعه تهران: بی حجابی ارزان نشان دادن ارزشهای بانوان است / دولت توانسته تورم را کاهش دهد
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.