پنج‌شنبه 7 خرداد 1405

بارش برف و لغزندگی جاده کرج - چالوس

وب‌گاه عصر ایران مشاهده در مرجع
بارش برف و لغزندگی جاده کرج - چالوس

همراه داشتن زنجیر چرخ، تجهیزات زمستانی، لباس گرم و غذای کافی از دیگر توصیه‌های پلیس راه به رانندگان جاده های کوهستانی البرز است.

کارشناس کنترل ترافیک پلیس راه البرز اعلام کرد: بارش پراکنده برف در جاده کرج - چالوس سبب لغزندگی این محور شده است.

سروان مسعود خانجانی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: اکنون از محدوده تونل شماره پنج تا کندوان شاهد بارش برف هستیم که رانندگان باید با احتیاط بیشتری حرکت کنند.

وی گفت: همراه داشتن زنجیر چرخ، تجهیزات زمستانی، لباس گرم و غذای کافی از دیگر توصیه‌های پلیس راه به رانندگان جاده های کوهستانی البرز است.

خانجانی تاکید کرد: رانندگان همچنین رعایت فاصله طولی وسیله نقلیه، عدم تغییر مسیر ناگهانی در محدوده آزادراهی و روشن کردن چراغ مه شکن در موقع مه آلود بودن هوا را مد نظر قرار دهند.

استان البرز دارای یک هزار و 500 کیلومتر آزاد راه، بزرگراه، راه اصلی و فرعی است که 18 درصد ترافیک جاده‌ای کشور مربوط به راه‌های این استان می‌باشد.

جاده گردشگری کرج - چالوس به مسافت 160 کیلومتر نیمی از آن در البرز و مابقی در حوزه جغرافیایی استان مازندران قرار دارد.

مدیرکل هواشناسی استان البرز نیز پیش تر اعلام کرد که سامانه بارشی از امروز جمعه در استان با بارش برف و کاهش شدید دما فعال می شود.

آرش بهاروند احمدی گفت: این سامانه تا صبح فردا شنبه در استان البرز فعال بوده که بیشترین حجم بارش ها مربوط به مناطق کوهستانی استان است.

وی ادامه داد: دمای هوای استان البرز از جمعه تا یکشنبه هفته آینده بین پنج تا 10 درجه کاهش می یابد.

لینک کوتاه: asriran.com/003R1w برچسب ها: کرج , چالوس , برف