سه‌شنبه 23 بهمن 1403

بازار سرمایه ابتدای هفته را سبزرنگ آغاز کرد

خبرگزاری اکو نیوز مشاهده در مرجع
بازار سرمایه ابتدای هفته را سبزرنگ آغاز کرد

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران، شاخص کل بورس امروز با 7671 واحد افزایش تا رقم یک میلیون و 450 هزار واحد صعود کرد. شاخص کل با معیار هم‌وزن نیز با رشدی 2077 واحدی به رقم 410 هزار و 327 واحد رسید. در این بازار 437 هزار معامله به ارزش 44 هزار و 550 میلیارد ریال انجام شد.

پتروشیمی پردیس، معدنی و صنعتی چادرملو، پالایش نفت بندرعباس، معدنی و صنعتی گل گهر، گسترش نفت و گاز پارسیان و پالایش نفت اصفهان نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر مثبت را روی بورس گذاشتند.

همچنین شاحص کل فرابورس با صعودی 69 واحدی در رقم 19 هزار و 390 واحد ایستاد. در این بازار 236 هزار معامله به ارزش 40 هزار و 793 میلیارد ریال انجام شد.

پلیمر آریاساسول، پالایش نفت شیراز، پتروشیمی زاگرس، پتروشیمی تندگویان، پالایش نفت لاوان و تولید برق عسلویه مپنا نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر مثبت و در مقابل تولید نیروی برق دماوند نسبت به سایر نمادها بیشترین تاثیر منفی را روی فرابورس گذاشتند.

بازار سرمایه ابتدای هفته را سبزرنگ آغاز کرد 2