یک‌شنبه 22 تیر 1404

بازداشت یک عامل تروریستی وابسته به اسرائیل + جزئیات

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
بازداشت یک عامل تروریستی وابسته به اسرائیل + جزئیات

سپاه کربلا از دستگیری عامل تروریستی وابسته به سرویس بیگانه و اسرائیل در استان مازندران خبر داد.

سربازان گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات سپاه کربلا، در ادامه اقدامات هوشمندانه و مقتدرانه خود در صیانت از امنیت ملی و مقابله با نفوذ دشمنان، موفق شدند یکی از عوامل میدانی دشمن را دستگیر کنند.

در این گزارش آمده است این فرد که با هدایت مستقیم عناصر ضد ایرانی خارج از کشور قصد انجام اقدام تروریستی داشت، طی یک عملیات پیچیده اطلاعاتی، قبل از هر گونه اقدامی دستگیر شد.

در همین راستا طی اقدامات اطلاعاتی گسترده چند نفر دیگر از عوامل این شبکه نیز شناسایی و دستگیر شدند.

سازمان اطلاعات سپاه کربلا با تأکید بر هوشیاری و آمادگی کامل نیروهای خود، به دشمنان قسم‌خورده نظام جمهوری اسلامی ایران هشدار می‌دهد که هرگونه اقدام خصمانه علیه امنیت ملی کشور، با واکنشی قاطع، پشیمان‌کننده و درخور مواجه خواهد شد.

این نهاد از مردم مازندران خواست در صورت مشاهده هرگونه فعالیت های مشکوک، گزارشات خود را به سامانه های خبری 114 - 113- 110 اطلاع رسانی کنند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.