چهارشنبه 5 شهریور 1404

بازگشت شرکت‌های هواپیمایی خارجی به ایران

خبرگزاری میزان مشاهده در مرجع
بازگشت شرکت‌های هواپیمایی خارجی به ایران

معاون هوانوردی و امور بین الملل سازمان هواپیمایی کشوری از شروع مجدد و افزایش تدریجی پرواز‌های شرکت‌های هواپیمایی خارجی به کشور خبر داد.

خبرگزاری میزان - مرتضی دهقان با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه تدوین، ابلاغ و اجرای پروتکل‌های بهداشتی در حوزه هوایی، گفت: نظارت و بازرسی‌های مستمری بر رفتار فرودگاه‌ها و ایرلاین‌ها صورت می‌گیرد.

وی در خصوص تمدید نوتام شماره CIZB-2020-01R1 با موضوع فضای ایران توسط آژانس ایمنی هوانوردی اتحادیه اروپا EASA در روز‌های اخیراظهارداشت: این نوتام تمدید کننده نوتام قبلی EASA برای فضای ایران بوده و تغییری در متن و توصیه نوتام صورت نگرفته و صرفا تا تاریخ 16ژانویه 2021 تمدید شده است.

دهقان افزود: برپایه متن این نوتام که دقیقا مشابه نوتام قبلیست؛ به شرکت‌های هواپیمایی توصیه می‌شود برای پرواز زیر ارتفاع 25000پا در فضای ایران بر اساس ارزیابی ریسک خود اقدام کنند.

معاون هوانوردی و امور بین الملل سازمان هواپیمائی کشوری با بیان اینکه مذاکراتی با EASA و برخی کشور‌های اروپایی برای رفع نگرانی و دادن اطمینان در خصوص فضای ایران صورت گرفته است افزود: بازگشت مجدد ایرلاین‌های بین المللی به کشور پس از بحران ناشی از کرونا نشانه اقدامات مثبت و ایمنی و امنیت فرودگاه‌ها و فضای ایران است.