بازیکنان تیم ملی از سربازی معاف میشوند؟

سردار مهرعلی بارانچشمه به موضوع معافیت بازیکن های تیم ملی فوتبال در جام جهانی قطر واکنش نشان داد.
سردار مهرعلی بارانچشمه، رئیس فدراسیون ورزش زورخانهای و کشتی پهلوانی درخصوص ماجرای کارت های پایان خدمت جعلی برخی از فوتبالیست ها اظهار کرد: در زمان ما تعدادی از ورزشکاران کارت های پایان خدمت جعلی گرفته بودند که بعد از پیگیری این کارت ها ابطال مسببان این امر دستگیر و به محاکمه قضایی شدند.
باران چشمه افزود: آن دسته از فوتبالیست هایی که آن زمان مشمول خدمت سربازی بودند و همچنان مشغول بازی هستند در سال 97 همگی خدمت سربازی را گذراندند.
وی درمورد شرط معافیت بازیکن های تیم ملی فوتبال در جام جهانی قطر گفت: این موضوع در حیطه اختیارات وزارت ورزش نیست و در ابتدا حتما باید با معاونت منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح هماهنگ شود. اما بنظر من درصورت نتیجه گیری ایران مقابل تیم های آمریکا و انگلیس چند بازیکن مشمول تیم ملی ارزش معاف شدن از خدمت سربازی را دارند.
از میان اخبار