بانک و بورس به حراج دولتی پشت کردند + جدول
نتایج حراج ششم اوراق مالی در 16 خرداد ماه نشان میدهد که با وجود عرضه بیش از 30 هزار میلیارد تومان اوراق توسط دولت، نه بانکها و نه بازار سرمایه اقدام به خرید اوراق نکردند.
یکی از راههای تامین مالی و کسب درآمد دولت، فروش اوراق مالی اسلامی است. در حراج هفتگی دولت که از کانال بانک مرکزی انجام میشود، چهار نوع اوراق مالی اسلامی که اصطلاحا به آنها «اَراد» گفته میشود با نرخ سودهای مختلف که بین 28 درصد تا 28.9 درصد است عرضه میشود و بانکها یا بازار سرمایه میتوانند نسبت به خریداری آن اقدام کنند.
خبر مرتبط خبر مهمی که منظور درباره اوراق بدهی دولت دادرئیس سازمان برنامه و بودجه کشور با اشاره به اینکه بازار سرمایه دماسنج اقتصاد کشور است و اوضاع آن، نشان دهنده حال و هوای بقیه بازارها در کشور است، گفت: تلاش ما در سازمان برنامه و بودجه کشور به عنوان نهاد راهبر توسعه، انجام گفتگوهای راهبردی با همه ذینفعان در توسعه کشور است و یکی از مهمترین شرکای راهبردی ما، بازار سرمایه است.
در حراج ششم دولت که در تاریخ 16 خرداد ماه انجام شد، مجموعا بیش از 30 هزار میلیارد تومان اوراق از سوی دولت عرضه شد اما نه بانکها و نه بازار سرمایه هیچ مبلغی از این اوراق را خریداری نکردند و دولت نتوانست در این حراج درآمدی از طریق فروش اوراق کسب کند.
مشروح این گزارش را می توانید در اکو ایران با تیتر «بیرغبتی بانک و بورس به حراج دولتی!» بخوانید.
--> اخبار مرتبط- شاخص کل 24 هزار و 493 واحد رشد کرد / نامه رئیس کل بانک مرکزی
- ناتوانی بانک مرکزی در نجات بورس + نمودار
- استراتژی ناکام بانک مرکزی برای نجات بورس
- خبر جدید بانک مرکزی درباره فروش اوراق دولت
- آوانس بانک مرکزی به بورس
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.