شنبه 24 آبان 1404

ببینید | هدایت افکار عمومی ما دست اینستاگرام است! / الگوریتم های شبکه اجتماعی در افزایش افسردگی و خودکشی جامعه نقش دارند!

خبرگزاری دانشجو مشاهده در مرجع
ببینید | هدایت افکار عمومی ما دست اینستاگرام است! / الگوریتم های شبکه اجتماعی در افزایش افسردگی و خودکشی جامعه نقش دارند!

کارشناس فضای مجازی در برنامه فولوفوکوس SNNTV: آمریکا و اسرائیل هر روز سه تا چهار ساعت به هر جوان ایرانی می‌گویند چی ببین و چی نبین!

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو، سمت سوم برنامه فولوفوکوس در SNNTV به موضوع حکمرانی در فضای مجازی و الگوریتمهای شبکه اجتماعی پرداخت و در آن مهدی رضا برنامه گفت: آمریکا و اسرائیل هر روز سه تا چهار ساعت به هر جوان ایرانی می‌گویند چی ببین و چی نبین؟ نتانیاهو به وضوح گفته هر دوره ای سلاح خودش را دارد، امروز سلاح ما شبکه های اجتماعی است. افزایش خودکشی و افسردگی به دلیل الگوریتم هایی است که در شبکه های اجتماعی استفاده می‌شود.