چهارشنبه 19 شهریور 1404

بحران انرژی در اروپا انگلیس را به فکر واردات گاز از قطر انداخته است

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
بحران انرژی در اروپا انگلیس را به فکر واردات گاز از قطر انداخته است

انگلیس به دنبال بحران انرژی در اروپا و بالارفتن قیمت گاز، مذاکره با قطر برای واردات بیشتر گاز از این کشور را آغاز کرده است.

- اخبار اقتصادی -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از عرب‌نیوز، انگلیس مذاکراتی با قطر برای واردات گاز از این کشور در صورت ادامه بحران انرژی در اروپا انجام داده‌است. افزایش تقاضا برای گاز و کاهش صادرات گاز روسیه، قیمت آن را در سراسر دنیا به بالاترین رقم رسانده‌است. بوریس جانسون، نخست‌وزیر انگلیس دیداری با امیر قطر داشته و مذاکرات بین دو کشور بین وزرای ارشد دولت از هر دو طرف از جمله وزیر امور خارجه انگلیس آغاز شده‌است.

ورشکستگی عرضه‌کنندگان انرژی در انگلیس در بحبوحه افزایش قیمت گاز رئیس بانک مرکزی انگلیس درمورد تورم در این کشور هشدار داد طی هفته‌های اخیر، 4 نفت‌کش از طرف قطر، بزرگ‌ترین صادرکننده گاز طبیعی مایع جهان، به سمت انگلیس فرستاده شده‌است. طبق گفته یکی از مقامات دولت انگلیس، قطر خواهان قراردادهای عرضه بلندمدت برای صادرات گاز به انگلیس است. شرکت تولیدکننده برق اسکاتیش پاور در ماه اکتبر هشدار داد 20 عرضه‌کننده انرژی در انگلیس قبل‌از پایان سال جاری میلادی در خطر تعطیلی به‌خاطر بحران انرژی قرار دارند. 19 شرکت از ماه سپتامبر تا حالا بسته شده‌اند. اداره بازارهای گاز و برق انگلیس (آفجم) هفته گذشته اعلام کرد باید برای جلوگیری از تعطیلی بیشتر شرکت‌ها، قوانین سقف قیمت انرژی را تغییر دهد.