بخش تولید در قم کانون جذب سرمایهگذاران است
قم - ایرنا - مدیرکل دفتر جذب و حمایت از سرمایهگذاری استانداری قم گفت: با تسهیل فرآیندهای اداری و حمایت مسئولان دستگاههای اجرایی از حضور بخش خصوصی در فعالیتهای اقتصادی قم، بخش تولید در این استان به کانون حضور سرمایهگذاران تبدیلشده است.
سید رضا طباطبایی روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، بیان کرد: برای جذب سرمایهگذاران علاقهمند به فعالیت اقتصادی در قم با حمایت مدیران ارشد استان از همه ابزارهای قانونی و اداری استفاده کرده و شرایط موردنیاز برای توسعه هرچه بیشتر بخش تولید استان را فراهم میکنیم. وی افزود: با استفاده از ظرفیت رسانههای استان، قابلیتهای متعدد و متنوع قم در حوزههای مختلف سرمایهگذاری را برای علاقهمندان تبیین میکنیم و همچنین با نابودی ویروس کرونا نمایشگاههای تخصصی معرفی فرصتهای سرمایهگذاری در قم را با حضور فعالان اقتصادی بهصورت ملی و بینالمللی برگزار خواهیم کرد. وی ادامه داد: سرمایهگذاران در قم به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی این استان میتوانند در کوتاهترین زمان و با کمترین هزینه محصول تولیدی خود را به عمده مراکز خرید و مصرف کشور ارسال کنند و همچنین با استفاده از خطوط زمینی، ریلی و هوایی (فرودگاه امام خمینی (ره)) برای صادرات آن به بازارهای بینالمللی اقدام نمایند. طباطبایی گفت: فرصتهای سرمایهگذاری در قم با بررسیهای کارشناسی صورت گرفته بهطور مشخص شناساییشده است و علاقهمندان به فعالیتهای اقتصادی میتوانند برای ورود به هر حوزهای که اهلیت لازم برای انجام آن را دارند با استفاده از تسهیلات در نظر گرفتهشده، اقدام کنند. وی بیان کرد: در همین رابطه بهروز نمودن 71 فرصت سرمایهگذاری در استان و صدور 21 مجوز بینام از مجوزهای سرمایهگذاری برای تسهیل فعالیت اقتصادی بخش خصوصی در قم از اقدامهای مهم صورت گرفته توسط کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایهگذاری استان است. وی ادامه داد: ایجاد مرکز شبانهروزی فوریتهای بررسی مشکلات واحدهای تولیدی و طرحهای سرمایهگذاری استان قم و تسهیل امور در این بخش نیز از جمله اقدامهای موثر برای رونق بخشی به حضور هرچه بیشتر بخش خصوصی و سرمایهگذاران در فعالیتهای اقتصادی استان به شمار میآید.
حجم سرمایهگذاری انجام شده برای واحدهای صنعتی قم فراتر از 51 هزار میلیارد ریال است که با این حجم از سرمایهگذاری صورت گرفته در حدود 2 هزار و 400 واحد صنعتی و تولیدی استان برای بیش از 58 هزار تن فرصت اشتغال ایجادشده است.
قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامنالائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هرکدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایه گذاری، تولید و اشتغال دارد.
*س_برچسبها_س* *س_پرونده خبری_س*