بدحجابها را باید سر سفره انقلاب نشاند
![بدحجابها را باید سر سفره انقلاب نشاند](https://static3.arshehonline.com/thumbnail/MilIkHyIVaaY/1I4J6itS3GfnjuSKVDUBDwQRdcYuOxktxUYOgemI7_ol9JOJQrP16H82tbZYtWm--Wglzc7Lxj5DGlCi5X0iij1PMCfmunchTDGkWQDccyQIAn-EN_Evi5_u4icvtGKe/روزنامه+رسالت.jpg)
رسالت نوشت: باید تمام سلایق را اولا درون دایره دین و انقلاب دانست، ثانیا بر سفره انقلاب اسلامی نشاند و ثالثا ارتباط مؤثر و مداوم را با همه حفظ کرد.
روزنامه رسالت نوشت: هرچند بخشی از جامعه، ممکن است حجاب را بهصورت کامل نپذیرد یا حتی پذیرش داشته باشد ولی مقید نباشد، اما نمیتوان این مسئله را مقارن و مترادف دینگریزی جامعه ایران دانست.
واقعیت ایران ما، حضور میلیونی مردم، حتی همان افراد در عرف، بدحجاب در جشن خیابانی عید غدیر است. باید تمام سلایق را اولا درون دایره دین و انقلاب دانست، ثانیا بر سفره انقلاب اسلامی نشاند و ثالثا ارتباط مؤثر و مداوم را با همه حفظ کرد. این سه مسئله، هر سه توصیه مستقیم مقام معظم رهبری به ائمه جمعه و فعالان ذیربط بوده است.
هم اکنون دیگران می خوانند-
جزییات تازه از سیلاب تهران | 2 نفر کشته، 8 مصدوم و تعدادی مفقود شدند | رانش در زمین در امامزاده داوود + فیلم
-
بلایی که راننده اسنپ سر پسر 9 ساله آورد | راننده متجاوز، کودک را در بیابان رها کرد
-
پیشبینی نجومی درباره قیمت دلار | دلار 60 هزار تومانی در راه است؟
-
خبر مهم درباره یارانه و افزایش قیمت بنزین
-
خبر جدید از گشت ارشاد اموات بهشت زهرا | عکس بدحجاب و بیحجاب سنگ قبر ممنوع!
-
پسر جوان: دوستم تجاوز کرد و فیلم گرفت، او را کشتم
![بدحجابها را باید سر سفره انقلاب نشاند 2](https://static1.arshehonline.com/thumbnail/uLzpUYimh0dO/1I4J6itS3GfnjuSKVDUBDxuepfb1ULVsxbGnSYn041GS4Sd9ivJB6UDj3XZInZz15L7OPlq9sVBf8SLp42puzDX_vnfkYUgWuakJ_kj03zfhhCunpmE_Qg,,/سیل+در+امازاده+داوود.jpg)