شنبه 12 آبان 1403

بذرپاش: معیار انقلابی‌گری منش امام راحل است / علت پیروزی انقلاب پیوند امام و امت بود

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
بذرپاش: معیار انقلابی‌گری منش امام راحل است / علت پیروزی انقلاب پیوند امام و امت بود

رئیس کل دیوان محاسبات کشور گفت: متر و معیار همه ما در انقلابی‌گری باید بر مبنای روش و منش امام راحل استوار باشد چراکه چه پیشی گرفتن از خط امام و چه عقب افتادن از مکتب خمینی، هر دو مردود بوده و جز خسران و ضرر به همراه نخواهد داشت.

- اخبار سیاسی -

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، مهرداد بذرپاش رئیس کل دیان محاسبات کشور، علی کامیار دادستان و جمعی از کارکنان این سازمان با حضور در حرم مطهر امام خمینی (ره) با آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند.

در این دیدار که با حضور حجت‌الاسلام سید حسن خمینی همراه بود، بذرپاش طی سخنانی اظهار داشت: حرکت حضرت امام خمینی (ره) و ثمره مجاهدت‌های ایشان که همان نظام مقدس جمهوری اسلامی است را باید قدر دانست.

وی افزود: بازگرداندن عزت، شرف و استقلال به ملت از سوی امام راحل عظیم‌الشأن، نعمتی بزرگ است که نیاز به شکرگزاری زبانی و عملی دارد.

رئیس کل دیوان محاسبات کشور با اشاره به اینکه امام راحل، زبان گویای ملت ایران بود، اظهار داشت: یکی از مصادیق شکرگزاری، تبعیت و حمایت از ولی فقیه زمان است که اگر قدردان این موهبت الهی نباشیم، شاید توفیق تداوم درک آن را از دست بدهیم چراکه خداوند متعال با هیچ جامعه و قومی عهد اخوت نبسته است.

بذرپاش در ادامه تصریح نمود: نهضت امام که آغاز آن از سال 42 بود و به پیروزی در بهمن 57 منتج شد، حاصل پیوند و همبستگی همه‌جانبه امت و امام جامعه بود.

وی در تشریح تمایز اصلی میان نظام جمهوری اسلامی با سایر نظام های سیاسی گفت: اگر از نعمت ولی فقیه و امام هدایت‌گر محروم بودیم، نظام ما با دیگر نظام‌های سیاسی در سایر کشورها تفاوتی نداشت؛ چون مهم‌ترین تمایز جمهوری اسلامی با سایر مکاتب، تحقق شیوه حکمرانی برگرفته از پیوند امام و امت است.

رئیس کل دیوان محاسبات کشور با بیان اینکه امام راحل ما شاخص انقلابی‌گری است، ادامه داد: متر و معیار همه ما در انقلابی‌گری باید بر مبنای روش و منش امام راحل استوار باشد چراکه چه پیشی گرفتن از خط امام و چه عقب افتادن از مکتب خمینی، هر دو مردود بوده و جز خسران و ضرر به همراه نخواهد داشت.

بذرپاش در ادامه تاکید کرد: شکل‌گیری این انقلاب و استمرار آن به بهای تقدیم چند صد هزار شهید و جانباز در جنگ تحمیلی و 17 هزار شهید ترور و فرزند و شوهر و پدر از دست دادن هزاران خانواده بوده است؛ از این رو باید با تمام وجود از این نظام دفاع نمود و میراث‌دار شایسته‌ای برای ارثیه شهیدان بود.

وی گفت: بعد از گذشت بیش از 4 دهه از عمر انقلاب اسلامی، برآیند عملکرد آن با وجود موانعی همچون جنگ و ترور و تحریم و بی‌تدبیری و ناکارآمدی‌ها، افتخارآمیز و قابل دفاع است و به فضل الهی و با همت جوانان با انگیزه و امیدوار، آینده این کشور، درخشان‌تر از گذشته رقم خواهد خورد.

رئیس کل دیوان محاسبات کشور در انتها با اشاره به اقدامات انجام گرفته در دیوان محاسبات کشور اظهار نمود: ارائه چهارماه پیش از موعد گزارش تفریغ بودجه سال 1399، برخط کردن حسابرسی مالی دستگاه‌های اجرایی در راستای تحقق فناورانه‌محور نمودن دیوان محاسبات، حسابرسی بر مبنای عملکرد و همچنین رسیدگی متناوب دوماهه در سال 1400، تنها بخشی از تلاش‌های انجام گرفته از سوی همکارانم در دیوان محاسبات کشور بوده است که حکایت از وقوع یک تحول اساسی در این دستگاه نظارتی دارد.