برای کاهش تعداد وزنهبرداران هشدار داده بودیم / در دنیا افت کردیم
رئیس فدراسیون وزنهبرداری گفت: بارها در مورد کاهش وزنهبردار هشدار داده بودیم اما گوش شنوایی نبود.
رئیس فدراسیون وزنهبرداری گفت: بارها در مورد کاهش وزنهبردار هشدار داده بودیم اما گوش شنوایی نبود.
سجاد انوشیروانی در گفتوگو با خبرنگار مهر، درباره برگزاری مسابقات قهرمانی کشور به میزبانی اردبیل و عدم استقبال وزنهبرداران در این مسابقات گفت: یکی از وظایف فدراسیون برگزاری منظم رویدادهای داخلی است. برای اولین بار این مسابقه در سه رده سنی و به صورت امتیاز مدالی و رکوردها هم بالا در نظر گرفته شد. اگر رکوردهای ورودی مثل سال گذشته پایان در نظر گرفته میشد و نتیجه هم امتیازی در نظر میگرفتیم، مجبور بودیم سه مسابقه را به صورت جداگانه برگزار کنیم. اما ما به دنبال کیفی سازی هستیم به همین خاطر تعداد نوجوانانی که نسبت به سال گذشته در این مسابقه شرکت کردند کمتر بود.
وی افزود: در واقع با کیفی سازی حدود 20 وزنهبردار نوجوان کمتر از سال قبل در این مسابقات شرکت کردند. تعداد به نسبت سالهای قبل کاهش پیدا کرده اما ما از یک سال پیش این هشدار را میدادیم که وضعیت وزنه برداری به لحاظ کمی با مشکلات عمدهای روبهرو شده است. ما هم به این دلیل مسابقات را کمی و به شکل مدالی برگزار کردیم که اولاً این شکل از برگزاری مسابقه را امتحان کرده باشیم و دوم اینکه امسال مسابقات فشرده برون مرزی داریم و در سال قبل از المپیک فدراسیون به شدت تحت فشار است.
رئیس فدراسیون وزنهبرداری تأکید کرد: باید تمامی وزنهبردارانی که قصد شرکت در اردوی تیم ملی را دارند در مسابقات قهرمانی کشور حضور داشته باشند. یک جلسه هماندیشی با رؤسای هیأتها و برخی قهرمانان بعد از مسابقات آسیایی برگزار خواهیم کرد تا برای مؤثر بودن مسابقات قهرمانی کشوری برنامهریزی داشته باشیم. از این به بعد کمیته فنی در نوع برگزاری مسابقات، تقویم مسابقات و... ورود خواهد کرد. شرح وظایف این کمیته افزایش پیدا کرده و به دنبال این هستیم که رویدادهای داخلی به معنای واقعی تأثیرگذار باشد.
انوشیروانی اظهار داشت: کاهش وزنهبردار در رده سنی پایه، زمانی اتفاق افتاد که به لحاظ اقتصادی شرایط سخت شد و باید همان موقع با هر شیوهای که میدانستند جلوی آن را بگیرند که متأسفانه این اتفاق رخ نداد. ما هم در آن زمان هشدار دادیم اما متأسفانه گوش شنوایی نبود. در این فدراسیون به دنبال یک برنامهریزی مدون هستیم تا ظرفیت استانها هم افزایش دهیم، تاآسیبی که وزنهبرداری دیده مرتفع شود و تا دو سه سال آینده وضعیت کمی، ترمیم شود. اگر طبق برنامهریزی پیش رفتیم و تا دو سال آینده وضعیت بهبود پیدا نکرد باید برای وزنهبرداری ایران فکری کرد. البته نباید از این موضوع غافل شویم که وزنهبرداری در دنیا دچار افت کمی شده است که ممکن است خطر حذف از المپیک را به همراه داشته باشد و باید دوستان ما در فدراسیون جهانی به دنبال راه چاره برای آن باشند.
رئیس فدراسیون وزنهبرداری در مورد شرایط ملیپوشان برای حضور در مسابقات قهرمانی جهان و بازیهای آسیای گفت: خدا را شکر رکوردها نسبت به قبل ارتقا پیدا کرده و این نشان میدهد وزنهبرداری روزهای خوبی پشت سر میگذارد و وزنهبرداران رشد خوبی داشتند، به همین خاطر برای ما اهمیت دارد که شرایط تیمهای ملی را بهینه کنیم تا با کیفیت بالا جلو برویم.