سه‌شنبه 14 اسفند 1403

برخوردهای قانونی برای جمع آوری جارچی‌ها در سرعین اعمال می شود

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
برخوردهای قانونی برای جمع آوری جارچی‌ها در سرعین اعمال می شود

اردبیل - ایرنا - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل گفت: برای جمع آوری جارچی‌ها از ورودی و سطح شهر گردشگری سرعین برخوردهای قانونی اعمال می‌شود.

بهروز ندایی روز سه شنبه در جلسه بررسی روند ساماندهی جارچی‌ها در سرعین افزود: چنانچه جارچی‌ها نماینده اماکن اقامتی رسمی باشند، اخطارهای قانونی به این اماکن توسط میراث فرهنگی داده شده و در صورت بی توجهی به اخطارها نسبت به تعلیق فعالیت و یا پلمب مرکز اقامتی اقدام می‌شود.

معاون استاندار اردبیل اظهار کرد: چنانچه جارچی‌ها برای خانه های بدون مجوز، جذب مسافر کنند این اقدام آنان نیز عملی مجرمانه محسوب می شود و آن دسته از افرادی هم که خانه‌هایی برای اجاره دادن به مسافر دارند، باید به متولیان دولتی اعلام کنند تا در صورت اشباع هتل‌ها و مراکز اقامتی به صورت قانونی به مسافران اعلام شود.

ندایی اتخاذ روش‌های به‌روز اطلاع رسانی مراکز اقامتی به مسافران را در بدو ورود به شهر سرعین را متذکر شد و افزود: اقداماتی چون ارسال پیام به مسافران در ورودی شهر، اطلاع رسانی در کیوسک‌های راهنمای مسافر و نصب تابلوهای روان با مشخصات و قیمت اماکن اقامتی از جمله راهکارهایی است که تا حد زیادی از حضور جارچی‌ها خواهد کاست.

وی بیان کرد: اطلاع رسانی به مسافران در خصوص استفاده از مراکز اقامتی مجوزدار در بدو ورود به شهر با نصب تابلوهای اطلاع رسانی نیز از جمله اقداماتی است که در راستای حذف جارچی‌ها باید انجام شود.

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل نیز در این جلسه گفت: در صورت ثابت شدن استفاده مراکز اقامتی از جارچی ها برخورد قانونی با آنها انجام می‌شود.

نادر فلاحی افزود: برای برخورد با جارچی‌ها باید تدابیر بلند مدت اندیشیده شده و از ادامه فعالیت آنان جلوگیری شود

وی بیان کرد: در این خصوص فعال کردن کیوسک‌های اطلاع رسانی مسافر و ارسال پیامک به مسافران در بدو ورود به شهر برنامه ریزی شده و اجرا می‌شود.

*س_برچسب‌ها_س*
برخوردهای قانونی برای جمع آوری جارچی‌ها در سرعین اعمال می شود 2