برخی به بهانه حذف ارز 4200 تومانی از عرضه محصول طفره میروند / حذف ارز ترجیحی قانون است
نظری گفت: برخی افراد با توجه به اخبار ضد و نقیض و حواشی حذف ارز 4200 تومانی بنابر دلایلی سودجویانه از عرضه محصولات در بازار طفره می روند علیرغم اینکه می توان گفت به لحاظ وجود محصولات اساسی در کشور کمبودی نداریم.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علیرضا نظری نماینده مردم خمین در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با دیار آفتاب؛ گفت: از مجموع 25 قلم کالایی که قبلا ارز ترجیحی دریافت می کردند بحش حذف ارز ترجیحی برای 19 قلم طی سنوات گذشته به مرور انجام شد و تقریبا بازار هم با این تغییرات تطبیق پیدا کرد و یک تعادلی بین قیمت ها و قدرت خرید مردم در بخش های مختلف شکل گرفته است.
وی ادامه داد: برای حذف ارز ترجیحی از 6 قلم کالای باقی مانده با مجوزی که مجلس به دولت داده است امسال باید ارز 4200 تومانی از این چند قلم نیز حذف شود، برخی از این اقلام اما بسیار با اهمیت هستند و بخشی مثل گندم و نان که به سفره مردم مرتبط است که یارانه ارز 4200 تومانی آن برداشته خواهد شد و چه در بخشی که به عنوان خوراک دام و نهاده های دامی مطرح است مانند ذرت، جو و کنجاله سویا آثار و تبعاتی را به همراه خواهد داشت.
نظری تصریح کرد: علی ایحال با هماهنگی انجام گرفته و برنامه های ارائه شده از سوی دولت و اعلام آمادگی دستگاه های نظارتی برای اصلاح این قیمت ها باید حذف ارز 4200 تومانی را به نحوی که با تبعات منفی همراه باشد اجرایی کرد.
این عضو کمیسیون کشاورزی مجلس در رابطه با افزایش قیمت برخی کالاهای اساسی و نهاده ها طی هفته های اخیر نیز اظهار داشت: برخی افراد با توجه به اخبار ضد و نقیض و حواشی حذف ارز 4200 تومانی بنابر دلایلی سودجویانه از عرضه محصولات در بازار طفره می روند علیرغم اینکه می توان گفت به لحاظ وجود محصولات اساسی در کشور کمبودی نداریم اما عدم عرضه و بر هم زدن شکل بازار و ایجاد نوسانات قیمتی فضا را برای مردم سنگین کرده است که نظارت بیشتر و جدی تری را می طلبد.
نماینده مردم خمین تصریح کرد: با توجه به اینکه حذف ارز ترجیحی هم قانون است و هم پیش بینی های لازم برای تقویت ذخایر محصولات اساسی انجام شده لذا این موضوع بدون هیچ نگرانی برای مردم باید اجرایی شود و نهاد های مرتبط نیز باید توجه بیشتری داشته باشند.
نظری خاطرنشان کرد: با توجه به انتزاع بخش بازرگانی محصولات کشاورزی از وزارت صمت و الحاق آن به وزارت جهاد کشاورزی و همچنین بخشی که به حوزه وزارت صمت باز می گردد اگر اراده جدی وجود داشته باشد به نظر می رسد با کمترین فشار به مردم ارز 4200 تومانی از 6 قلم باقی مانده از محصولاتی که ارز ترجیحی دریافت می کردند نیز انجام شود این جابجایی صورت گیرد اما این امر نظارت و مراقبت بیشتری را می طلبد.
انتهای پیام /