جمعه 2 مرداد 1405

برداشت گندم در اروندکنار آغاز شد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
برداشت گندم در اروندکنار آغاز شد

آبادان - ایرنا - برداشت محصول گندم از مزارع بخش اروندکنار آبادان در حالی آغاز شد که زمین‌های زیر کشت رفته این بخش پیش از این نیزار بود.

بخشی از زمین‌های اروندکنار آبادان که در دوران جنگ تحمیلی به نیزار تبدیل شدند با همت کشاورزان مرزنشین به گندم‌زار تبدیل شده و برای دومین سال پیاپی برداشت گندم از آنها آغاز شد.

بخشدار اروندکنار آبادان شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه گندم در سطح شهرستان آبادان فقط در بخش اروندکنار کشت می شود گفت: برداشت محصول گندم از گندمزارهای منطقه برای برای دومین سال آغاز شد.

صادق جلالی افزود: سال گذشته 70 هکتار از زمین‌های کشاورزی اروندکنار زیر کشت گندم رفت که در سال زراعی جاری 170 هکتار از زمین‌های کشاورزی طرح مقام معظم رهبری در اروندکنار به کشت گندم اختصاص یافت که برداشت محصول از این زمین ها آغاز شده است.

وی اظهار داشت: برداشت گندم به وسیله 2 دستگاه کمباین مهاجر در حال انجام است و با توجه به بارندگی خوب سال زراعی جاری در منطقه پیش‌بینی می‌شود محصول با کیفیت از گندمرزاهای اروندکنار برداشت شود.

اروندکنار بخشی از شهرستان آبادان است که دارای ذخایر نفتی است. این شهر بندری علاوه بر وجود اسکله و امکانات بارگیری لنج‌های کوچک، قبل از جنگ تحمیلی یکی از مراکز مهم تولید انواع محصولات کشاروزی بود و با وجود بیش از 2 میلیون اصله نخل خرما یکی از مراکز مهم تولید انواع صیفی جات در منطقه بود.

بخشی از نخلستان‌های اروندکنار در جنگ تحمیلی و بخشی دیگر به دلیل شوری آب اروندرود از بین رفت و به شوره زار تبدیل شد که از سال گذشته بخشی از این زمین‌ها در قالب طرح 550 هکتاری مقام معظم رهبری زهکشی و نیزدایی شد و زیر کشت گندم رفت.

از طرح 550 هزار هکتاری مقام معظم رهبری 22 هزار و 500 هکتارآن در شهرستان آبادان قرار دارد.

در سفر رهبرمعظم انقلاب در سال 1375 به خوزستان طرح 800 هزار هکتاری معظم له که بعدها به 550 هزار هکتار کاهش یافت به تصویب رسید.500هزار هکتار این طرح در خوزستان و 50 هزار هکتار آن در استان ایلام است. با اجرای کامل طرح 550هزار هکتاری رهبر معظم انقلاب، تولیدات سالانه زراعی و باغی استان خوزستان از 15.8 میلیون تن فعلی به 25میلیون تن خواهد رسید ضمن آنکه 300 هزار فرصت شغلی جدید در بخش کشاورزی این استان ایجاد

می شود. تاکنون 295 هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی خوزستان در قالب طرح رهبر معظم انقلاب به زیر کشت رفته است.

*س_برچسب‌ها_س*