بررسی آثار اقتصادی و امنیتی «کرونا» در جلسه کمیسیون امنیت ملی مجلس
عضو «کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی» با اشاره به جلسه عصر امروز این کمیسیون گفت: در این جلسه آثار اقتصادی و امنیتی «ویروس کرونا» در کشور مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد در راستای این موضوعات از برخی از مسئولین در جلسات هفته آینده کمیسیون دعوت به عمل بیاید.
محمدابراهیم رضایی در گفتوگو با خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری میزان، با اشاره به جلسه عصر امروز (سهشنبه، 19 فروردین ماه) کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، گفت: نشست امروز عصر کمیسیون با حضور جمعی از نمایندگان برگزار شد و اخبار مربوط به حوزه امنیت ملی و سیاست خارجی در خصوص تاثیر بیماری کرونا مورد بررسی قرار گرفت.
وی افزود: همچنین در این جلسه آثار اقتصادی و امنیتی «ویروس کرونا» در کشور مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد در راستای این موضوعات از برخی از مسئولین در جلسات هفته آینده کمیسیون دعوت به عمل بیاید.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اظهارداشت: در ادامه نشست امروز اعضای حاضر در جلسه بر برگزاری جلسات کمیسیون تاکید کردند و بررسی ابعاد شرایط پسا کرونا را حائز اهمیت برشمردند.
بیشتر بخوانید: