سه‌شنبه 10 شهریور 1405

بررسی دلایل دولت برای حذف ارز ترجیحی در کمیسیون تلفیق

خبرگزاری ایسنا مشاهده در مرجع
بررسی دلایل دولت برای حذف ارز ترجیحی در کمیسیون تلفیق

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه 1401 مجلس شورای اسلامی از بررسی دلایل توضیحی دولت برای حذف ارز 4200 از لایحه بودجه در جلسه صبح امروز این کمیسیون خبر داد.

رحیم زارع در گفت و گو با ایسنا در توضیح جلسه صبح امروز کمیسیون تلفیق لایحه بودجه 1401 گفت: با توجه به اینکه دولت دیگر مایل نیست ارز 4200 تومانی را به این شکل ادامه دهد کمیسیون تلفیق امروز در جلسه ای با حضور مسوولان سازمان برنامه و بودجه، وزیر جهاد کشاورزی و معاونین وزیر بهداشت به بررسی دلایل توجیهی دولت پرداخت.

وی ادامه داد: دولت می‌گوید قادر نیست تخصیص ارز 4200 تومانی را به این روش فعلی ادامه دهد چون به اعتقاد آنها روش کنونی غیرشفاف، ناعادلانه و تورم‌زا بوده و باعث قاچاق شده و کالا هم به آن صورتی که لازم است به دست مردم نمی‌رسد لذا ما در کمیسیون تلفیق به دنبال راهکارهای جایگزین هستیم.

سخنگوی کیمسیون تلفیق لایحه بودجه 1401 با تاکید بر اینکه اولویت و خط قرمز ما در کمیسیون تلفیق معیشت مردم است، افزود: باید مشخص شود که اگر قرار بر حذف ارز 4200 تومانی باشد، چگونه قرار است کالا به دست مردم برسد و روش های جایگزین دولت به صورت نقدی و غیرنقدی چیست. همچنین دولت چه طور می خواهد افزایش قیمت کالاها با حذف ارز ترجیحی را جبران کند.

وی ادامه داد: به نظر ما بحث تنها بر سر این 6 قلم کالا نیست بلکه حداقل 30 قلم کالایی است که دولت باید نظارت موثر و خوبی داشته باشد تا کالا به صورت آسان و فراوان در جامعه وجود داشته و به دست مردم برسد.

زارع گفت که کمیسیون تلفیق در جلسه عصر امروز هم به بررسی موضوع حذف ارز ترجیحی مدنظر دولت در لایحه بودجه و تصمیم مجلس درباره آن می پردازد. کمیسیون تلفیق از ابتدای هفته آینده نیز بررسی جزئیات لایحه بودجه را از ماده یک و بحث منابع بودجه آغاز می کند.

انتهای پیام