یک‌شنبه 4 آذر 1403

برنامه‌ریزی برای کاهش واردات خوراک دام و افزایش تولید در کشور

خبرگزاری فارس مشاهده در مرجع
برنامه‌ریزی برای کاهش واردات خوراک دام و افزایش تولید در کشور

به گزارش خبرگزاری فارس اولین دوره رویداد پل سرمایه‌گذاری با حضور رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس، رئیس موسسه تحقیقات علوم دامی کشور و جمعی از مسوولان و صاحب نظران، به میزبانی شرکت توسعه دانش بنیان سینا برگزار و گام‌های مهم برای رفع مشکلات خوراک دام و امنیت غذایی تشریح شد.

در این مراسم، یاسر خانی، مدیر‌عامل شرکت توسعه دانش‌بنیان سینا به عنوان زیرمجموعه بنیاد مستضعفان، اظهار داشت: سند راهبردی شرکت را به نحوی تنظیم کرده‌ایم که باتوجه به دوران مدیریت کوتاه مدت در کشور، هرکسی مدیر شرکت شد بتواند مسیر طراحی شده را ادامه دهد و نیازی به شروع از اول نداشته باشد.

وی با اشاره به 3 راهبرد اساسی شرکت سینا‌وی، بیان کرد: سرمایه‌گذاری در موضوعات مربوط به مناطق محروم در بنیاد مستعضعفان اولین راهبرد مد نظر ما در این شرکت است و سپس سرمایه‌گذاری در هلدینگ بنیاد مستضعفان راهبرد دوم شرکت است.

وی پرداختن به نیازهای فناورانه کشور را راهبرد سوم نامید و اظهار کرد: در 2 سال آینده روی دو راهبرد اول سرمایه‌گذاری و فعالیت خواهیم کرد؛ از بابت همین موضوع بحث خوراک دام مطرح شد، این روزها تحت تاثیر خشکسالی و گرانی قرار داریم و از طرفی نزدیک به 8 درصد گوشت کشور را تامین می‌کنیم. لذا براساس راهبرد اول که محرومیت زدایی بود و راهبرد دوم که سرمایه‌گذاری در هلدینگ بنیاد مستضعفان بود، راهبرد سوم نقش پیدا کرد.

خانی خوراک دام را یکی از محصولاتی که سبد بزرگی از محصولات را در خود دارد دانست و گفت‌: از آنجا که به واردات زیادی برای خوراک دام نیاز است با مساله ارزی در کشور مواجه هستیم و از این‌رو پرداختن به این مساله اهمیت پیدا کرده است و رویداد پل سرمایه‌گذاری انحصارا سرمایه‌گذاری خود را به این موضوع اختصاص داده است.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در موضوعات مربوط به توجه به مساله دانش بنیان، افزود: سازمان برنامه و بودجه، کمیسیون کشاورزی، صندوق بازنشستگی، هلدینگ سازمان قدس و غیره بر این موضوع اذعان دارند که اگر ما بخواهیم راه حل ویژه‌ای برای مساله خوراک دام داشته باشیم به شرکت‌هایی چون ما میاز است.

خانی اظهار کرد: کارهای علمی زیادی در کشور در بحث خوراک دام انجام شده است که متاسفانه به تجاری‌سازی نرسیده است و در کتابخانه ها باقی مانده است. بنابراین ما رسالت خود را سرمایه‌گذاری روی این طرح‌ها قرار داده‌ایم، چند طرح منتخب را انتخاب کرده و روی آنها سرمایه گذاری می‌کنیم، همچنین تبادلی بین فناوران این حوزه ایجاد می‌کنیم که منجر به هم افزایی در این حوزه شود.

پایان پیام /

شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید

این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید

دانش بنیان

بنیاد مستضعفان سینا خوراک دام امنیت غذایی این خبر توسط افراد زیر ویرایش شده است
برنامه‌ریزی برای کاهش واردات خوراک دام و افزایش تولید در کشور 2