برپایی وعده سالانه دیدار شاعران با رهبر انقلاب در حوزه هنری / مؤمنیشریف: حضور ذهن و قدرت نقد رهبری در دیدار با شعرا تحسین برانگیز است
مراسم شعرخوانی شاعران به یاد دیدارهای سالانه با رهبر انقلاب، در رواق شهدای گمنام حوزه هنری برپا شد.
به گزارش حوزه ادبیات گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، مراسم شعرخوانی شاعران که هر سال در محضر رهبر انقلاب در شب میلاد کریم اهل بیت امام حسن مجتبی (ع) برگزار میشد، امسال به دلیل شرایط کرونا در قالب «دیدار ماه»، به یاد دیدارهای سالانه با ایشان، در رواق شهدای گمنام حوزه هنری برپا شد.
تازهترین نشست «دیدار ماه» با اجرای مرتضی امیریاسفندقه که بهجای مراسم شعرخوانی شاعران که هر سال در محضر رهبر انقلاب در شب میلاد کریم اهل بیت امام حسن مجتبی (ع) برگزار میشد، به میزبانی حوزه هنری و با حضور جمعی از شعرا و برخی از مدیران حوزه هنری از جمله حجتالاسلام والمسلمین محمد قمی، محمد حمزهزاده، عباس حسیننژاد، محمد زرویی، مجدالدین معلمی، عباس محمدی، عبدالحمید قرهداغی، علی فروزانفر، حیدر ایمنی و برخی از مدیران ستادی حوزه هنری برپا شد و بهصورت زنده و مستقیم ساعت 21:15 از شبکه چهار سیما جمعه شب 19 اردیبهشتماه مصادف با 15 ماه مبارک رمضان پخش شد.
امروز صاحب یک مکتب ادبی و هنری هستیم
محسن مؤمنیشریف رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی در حاشیه برپایی این نشست در مورد دیدارهای هر ساله شعرا با مقام معظم رهبری در نیمههای ماه مبارک رمضان گفت: این جلسات با محوریت شخصیت بزرگ، هم سیاسی و دینی و هم در حوزه تفکر کشور برپا میشود که تاکیدی بر اهمیت شعر و ادبیات در کشور است. حضرت آقا میفرمایند که شعر ثروت ملی است و باید به آن افزوده شود و به خوبی از آن استفاده شود و باز هم تاکید دارند برپایی این جلسات به نوعی تکریم ادبیات فارسی است. مردم و علاقهمندان به ادبیات پیام برپایی این جلسات از سوی رهبری را به خوبی دریافت کردهاند، در نتیجه شاهد رشد کیفی و کمی شعر فارسی هستیم.
وی افزود: امروز صاحب یک مکتب ادبی و هنری هستیم که بیشک شعر در این میان از نقش برجستهای برخوردار است. شاید بتوان گفت موتور محرک این مکتب شعر است و دیگر هنرها به نوعی تحت تاثیر شعر بوده و از تجارب شاعران ما استفاده کردهاند. بیتردید اگر شعر فارسی را با پیش از برپایی این جلسات با مقام معظم رهبری مقایسهای کنیم، رشد و پیشرفتش را درک میکنیم.
مؤمنیشریف که در بسیاری از جلسات رهبری با شعرا در نیمههای ماه مبارک رمضان هر سال حضور داشته است، ادامه داد: از میان دیدارهای گوناگونی که ایشان دارند، دیدار با شعرا از اهمیت بالایی برایشان برخوردار است. آنچنانکه در دیدار با شعرا، نشاط را در ایشان احساس میکنیم. در عین حال حضور ذهن و قدرت نقد رهبری در دیدار با شعرا بسیار مورد توجه است.
رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی در مورد نقش مقام معظم رهبری در برپایی دیدار با شعرا و شعرخوانی آنها گفت: ایشان در زمان ریاست جمهوری خود از حوزه هنری خواسته بودند تا سلسله جلساتی راجع به ادبیات و گعدههای شعر داشته باشند که به هر دلیل در آن سالها محقق نشد. تا اینکه سال 68 در اولین سال رهبری شان، این دیدارها و نشستها با طراحی و مدیریت حوزه هنری آغاز به کار کرد. الحمدلله دیدار شعرا با مقام معظم رهبری با گذشت سی سال از آغاز کار خود، به عنوان موثرترین و برجستهترین گعده و انجمن شعری کشور هر سال برپا میشود.
قادر طراوتپور، علی داودی، محمدرضا درخشان، یوسفعلی میرشکاک، ناصر فیض و جمعی دیگر از شاعران در این مراسم شعرخوانی کردند.
انتهای پیام /