برگزاری اجلاس بینالمللی برای شهدای ترور و شهدای شیمیایی در سال 1404
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، نشست هم اندیشی تشکلهای شاهد و ایثارگر، جانبازان شیمیایی، قربانیان ترور کشور صبح امروز یکشنبه 16 دی با حضور مهندس سعید اوحدی معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران، دکتر یعقوب سلیمانی معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران، دکتر عبدالرضا عباسپور معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران، دکتر رحیم نریمانی مدیرکل تشکلهای...
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، نشست هم اندیشی تشکلهای شاهد و ایثارگر، جانبازان شیمیایی، قربانیان ترور کشور صبح امروز یکشنبه 16 دی با حضور مهندس سعید اوحدی معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران، دکتر یعقوب سلیمانی معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران، دکتر عبدالرضا عباسپور معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران، دکتر رحیم نریمانی مدیرکل تشکلهای شاهد و ایثارگر، پارسایی نماینده وزارت خارجه و جمعی از جانبازان شیمیایی و اعضاء انجمنهای دفاع از قربانیان ترور برگزار شد.
جای خالی سفیران ایثار و صلح از جامعه هدف در مجامع بین المللی
دکتر رحیم نریمانی مدیرکل تشکلهای شاهد و ایثارگر در ابتدای این نشست گفت: دبیران و اعضای تشکلهای جانبازان شیمیایی در این نشست گزارشی از آخرین سفر به لاهه هلند و شرکت در سازمان منع سلاحهای شیمیایی OPCW را ارائه خواهند کرد. بنیاد شهید و امور ایثارگران در این حوزه و صدور پیام انقلاب توسط سمنها به دنیا عملکرد خوبی داشته است. وی در ادامه اظهار کرد: این فرصت برای نشان دادن مظلومیت مردم ما در جهان و یک نوع پدافند غیرعامل در زمینه دسیسههای دشمنان است و جای خالی سفیران ایثار و صلح از جامعه هدف کشور در برخی از مجامع بین المللی خالی است. در ادامه این نشست دکتر سید کمال لوح موسوی و محمدی از دبیران حمایت از جانبازان شیمیایی و خانم تفرشی از موزه صلح و دیگر اعضای گروه اعزامی به نشست OPCW به ارائه گزارش و نظریات خود پرداختند.
همکاری مثمر ثمر بنیاد شهید و امور ایثارگران با وزارت امور خارجه در سالهای اخیر
پارسایی نماینده وزارت خارجه در ادامه اظهار کرد: وزارت امور خارجه در سالهای اخیر همکاری خوبی با بنیاد شهید و امور ایثارگران داشته است. برای نمونه دوره بیناللملی پزشکی با سازمان منع سلاحهای شیمایی در تهران برگزار شد که بنیاد شهید و امور ایثارگران از طریق بیمارستان ساسان و در اختیار گذاشتن مدرسان توانست در این مسیر کمک شایانی به وزارت خارجه داشته باشد؛ همچنین سالروز حمله شیمیایی به سردشت با حضور سفرا در وزارت خارجه برگزار شد و بنیاد شهید در این نشست وزارت خارجه را به خوبی همراهی کرد. وی در ادامه نشست گفت: ارزیابی وزارت امور خارجه امسال از حضور جانبازان شیمیایی در نشست OPCW مطلوب بوده و پرونده حقوقی که سال گذشته در لاهه برگزار شد مثبت است؛ امسال اعزام جانبازان شیمیایی و شرکت در نشست سازمان منع سلاحهای شیمیایی OPCW علاوه بر استفاده از زبان هنر دو رویکرد جانبی داشت که توانست این حضور را موثرتر کند. از امروز تا جلسه بعدی دادگاه 11 ماه فرصت داریم تا بتوانیم برنامه ریزی مدون و موثرتری داشته باشیم.
دشمن در حال تغییر جای دژخیم و مظلوم است
منصوره کرمی همسر دانشمند هستهای شهید مسعود علی محمدی به گزارشی از عملکرد انجمن دفاع از قربانیان تروریسم پرداخت. وی اظهار کرد: حضور ایران و انجمن ما در مجامع جهانی بسیار اثربخش است؛ چراکه دشمن در حال تغییر جای دژخیم و مظلوم است و همچنین توجه بیشتر به خانوادههای قربانیان ترور باید بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.
لزوم برگزاری اجلاس بینالمللی برای شهدای ترور و شهدای شیمیایی در سال 1404
مهندس اوحدی رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در این نشست اظهار کرد: در مجامع بین المللی و فضای آلوده امروز در هیچ برهه تاریخی این هجمه سنگین از کار سازمانیافته تبلیغاتی علیه کشوری رخ نداده است که علیه کشور ما در حال شکل گیری است و این کاری کاملا سازمان یافته است. وی در ادامه اظهار کرد: در ماههای اخیر شاهدیم که مردم مظلوم غزه در پیش چشم جهانیان شهید میشوند، اما دنیا چشم و گوشهایش را بسته است. دشمن در تلاش است با تزلزل در ارادهها و ایجاد شبهه در باورهای فکری ما بتواند در کشور و افکار نفوذ کند. معاون رئیس جمهور همچنین با تاکید بر اینکه در مقابل این جریان عظیم تبلیغاتی ما گنجینههایی ارزشمند داریم؛ افزود: باید از این گنجینهها به خوبی استفاده کرد؛ چراکه در حال حاضر ناتوی فرهنگی باورهای مردم ما را هدف قرار دادهاند دشمن در حوزه جنگ سخت و در دوران جنگ تحمیلی و حضور داعش شکست خورد فلذا به این واسطه سعی در نفوذ دارد. مهندس اوحدی با اشاره به اینکه آسیب دیدگان جنگ گنجینهای از سرمایههای عظیمی هستند که نماد زنده و عینی جنایات به شمار میروند؛ گفت: رسانههای کشور ما دغدغهمند نسبت به فعالیتهای انجام شده برای شهدای ترور هستند و ما باید از حضور در اجلاس منع سلاحهای شیمیایی بهره ببریم و در کشور خودمان هم اجلاسهای بینالمللی برای شهدای ترور و شیمیایی برگزار کنیم، زیرا برخی از فعالان حقوق بشر چشم خود را نسبت به جنایتهای غزه بستهاند. رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: ما ظرفیتهای زیادی برای نشان دادن حقانیت و مظلومیت شهدای ترور و شیمیایی کشور داریم که این جنایتهای جنگی در کشور ما رخ داده است و میتوان یک اجلاس بینالمللی برای شهدای ترور و شهدای شیمیایی برای سال 1404 برگزار کرد.
همه داروها برای جانبازان شیمیایی در دسترس است
عبدالرضا عباس پور معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران همچنین اظهار کرد: همه داروها برای جانبازان شیمیایی در دسترس است. واکسیناسیون جانبازان نیز به صورت کامل انجام شده است. وی ادامه داد: نیاز است مصدومان شیمیایی جلسات مستمر با اداره کل داشته باشند تا مشکلات به صورت تخصصی بررسی و درباره آنان اقدام شود.