برگزاری دوره مهارتی داروسازی / تعیین آزمون صلاحیت حرفه ای علوم پایه
دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی از برگزاری دوره های مهارتی داروسازی، بازنگری دوره های ارشد و دکتری پنج رشته و تعیین آزمون صلاحیت حرفه ای فارغ التحصیلان رشته های علوم پایه خبر داد.
دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی از برگزاری دوره های مهارتی داروسازی، بازنگری دوره های ارشد و دکتری پنج رشته و تعیین آزمون صلاحیت حرفه ای فارغ التحصیلان رشته های علوم پایه خبر داد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت، هشتاد و یکمین جلسه شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی با حضور دکتر بهرام عیناللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاونان وزارت بهداشت و اعضای حقیقی و حقوقی شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی برگزار شد.
در این جلسه دکتر غلامرضا حسن زاده دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی به تشریح و بازنگری برنامههای آموزشی مصوب در شورای معین شورای عالی برنامه ریزی پرداخت.
حسن زاده یادآور شد: بر اساس درخواست دبیرخانه داروسازی، نمره حداقل 14 برای همه کارآموزی ها به تصویب رسید و با توجه به عدم آموزش کامل مهارتها به دلیل شرایط کرونایی و تاکید وزیر بهداشت مبنی بر آموزش کامل که مهارت آموزی نیز جزئی از آن است و همچنین تمایل دبیرخانه ها، به دانشگاه ها مجوز برگزاری دوره های مهارت آموزی اعطا شد.
وی خاطرنشان کرد: برگزاری دوره های مهارتی داروسازی در صورت تصویب شورای آموزشی دانشگاه، بدون نیاز به اخذ واحد و فارغ از برگزاری امتحان و درج در کارنامه و صرفا به منظور کسب مهارت توسط دانشجو و به شرطی که در سقف سنوات تحصیلی دانشجو باشد امکان پذیر است.
دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی افزود: برنامههای آموزشی مصوب در کمیته تطبیق و متناسب سازی برای دانشجویان بین الملل، هماهنگ و کشوری تلقی می شود و ضمن حفظ حقوق دانشگاه ها در انجام برخی تغییرات، دایر کردن رشته مقاطع جدید باید در کمیته تطبیق و متناسب سازی مورد بررسی قرار بگیرد و مجوز این کمیته را نیاز دارد.
حسن زاده ابراز امیدواری کرد ضمن استفاده از تجربیات ارزشمند اعضای شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی که از افراد فرهیخته و صاحبنظر کشور هستند، بتوان برنامه های مناسب و مبتنی بر نیاز جامعه و در راستای حل مشکلات کشور در اختیار دانشگاههای علوم پزشکی قرار داد.
وی گفت: با توجه به عدم بازنگری آییننامه شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی از سال 1378 تاکنون، بازنگری آیین نامه با همکاری شورای معین در دستور کار قرار گرفت و مقرر شد سایر آیین نامه ها و مصوبات بررسی شوند و تغییرات لازم در آیین نامه مزبور اعمال شوند. همچنین بازنگری اعضای حقوقی شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی به تصویب رسید.
در این جلسه مقرر شد کارگاه های آموزشی برای تیمهای بازنگری برگزار شود تا ضمن آموزش مدل های بازنگری به تیم های مذکور از نظرات اساتید نیز در این راستا بهره برداری شود زیرا موضوع اصلی حوزه معاونت آموزشی در این دوره بهره وری در راستای استفاده بهینه از منابع مالی و امکانات و همچنین افزایش اثربخشی و راندمان کاری است.
در این جلسه بازنگری دوره های کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی (Ph.D) رشته ایمنی شناسی پزشکی، کارشناسی ارشد روان پرستاری، کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی و تغییراتی در برنامه گفتاردرمانی و کوریکولوم کاردرمانی در مقطع کارشناسی بررسی و به تصویب رسید.
از دیگر مصوبات هشتاد و یکمین جلسه شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، تصویب مجوز ثبت مجدد اطلاعات دانشجویان انتقالی از خارج که تا دی ماه 99 دیپلم اخذ کرده اند و موفق به بارگذاری اطلاعات نشده اند، بود که این مصوبه به درخواست مرکز خدمات آموزشی تصویب شد.
مصوبات بعدی در مورد آزمون صلاحیت حرفه ای فارغ التحصیلان رشته های علوم پایه و افرادی که با بیمار سروکار دارند و همچنین مصوبات مورد نیاز رشته های توانبخشی بود که در صورت تایید دبیرخانه مربوطه و تصویب شورای عالی برنامه ریزی قابل اجرا خواهد بود.
در این جلسه مقرر شد دانشجویان غیر ایرانی و بین المللی که با کنکور سراسری و از طریق بورسیه یا شهریه در دانشگاه های ایران پذیرفته شده اند چنانچه به دلیل ازدواج و... تغییر تابعیت بدهند بر اساس نوع ورودی، شرایطی مانند دانشجویان ایرانی را احراز کنند.