سه‌شنبه 3 مهر 1403

برگزاری نشست ایران و کشورهای G5 درباره آبله میمونی و تب دنگی

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
برگزاری نشست ایران و کشورهای G5 درباره آبله میمونی و تب دنگی

سی‌امین نشست کشورهای عضو گروه پنج به صورت مجازی، امروز به میزبانی کشورمان و با حضور نمایندگان کشورهای عضو (افغانستان، پاکستان، عراق، تاجیکستان و ایران) با موضوع تب دنگی و آبله میمون برگزار شد.

- اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سی‌امین نشست کشورهای عضو گروه پنج (G5+) به صورت مجازی امروز، سه شنبه سوم مهرماه به میزبانی کشورمان و با حضور نمایندگان کشورهای عضو (افغانستان، پاکستان، عراق، تاجیکستان و ایران) با موضوع تب دنگی و آبله میمون برگزار شد.

در این نشست که به صورت مجازی و با هدف تبادل اطلاعات و تجارب در زمینه پیشگیری و کنترل این بیماری‌ها برگزار شد، به بررسی آخرین یافته‌های علمی و روش‌های مؤثر در مدیریت شیوع این بیماری‌ها و نقش کشورهای هم‌مرز در پیشگیری از انتقال و گسترش بیماری‌های واگیردار پرداخته شد.

محمدحسین نیکنام؛ دستیار ویژه وزیر و مدیرکل همکاری‌های بین‌الملل وزارت بهداشت و دکتر جعفر حسین؛ نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران و نمایندگان کشورهای عضو مطالبی را ارائه کردند.

بنابراین گزارش، در این نشست که مسئولان بهداشتی وزارت بهداشت نیز حضور داشتند، متخصصان و کارشناسان به بحث و تبادل نظر در مورد استراتژی‌های مقابله با این بیماری‌ها، تجربیات موفق کشورهای عضو گروه به اضافه پنج (G5+) و چالش‌های موجود در این حوزه پرداختند و ضمن به اشتراک گذاری تجربیات خود تجربیات کشور خود، به بحث و تبادل نظر پیرامون راهکارهای مناسب برای مقابله با تهدیدات بهداشتی ناشی از تب دنگی و آبله میمون پرداختند.

ابتلای 189 نفر به تب دنگی / صید پشه آئدس در 8 استان کشور

گفتنی است این رویداد به عنوان یک فرصت مهم برای تقویت همکاری‌های بین‌المللی در زمینه بهداشت عمومی و ارتقاء سطح آگاهی در مورد بیماری‌های واگیر قلمداد می‌شود و انتظار می‌رود نتایج این وبینار به بهبود اقدامات پیشگیرانه و درمانی در کشورهای عضو گروه به اضافه پنج (G5+) کمک شایانی کند.

تب دنگی، بیماری است که از طریق گزش پشه آئدس آلوده از فرد بیمار به فرد سالم منتقل می شود. همچنین، آبله میمون که اخیراً توجهات جهانی را به خود جلب کرده است، یک بیماری ویروسی است که به سرعت در حال انتشار بوده و نیازمند اقدامات فوری و هماهنگی بین المللی است.