برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب در موعد مقرر
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: طبق برنامهریزی از پیش تعیین شده نمایشگاه کتاب تهران اواخر اردیبهشت ماه بصورت حضوری و مجازی برگزار خواهد شد و نهایت تلاش خود را می کنیم تا بزرگترین رویداد فرهنگی کشور را به بهترین شکل ممکن برگزار کنیم و همانند آنچه این روزها در نمایشگاه قرآن شاهد هستیم به ایجاد و تزریق نشاط فرهنگی در جامعه کمک کنیم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید براینکه نهضت آموزش حوزه کتاب را نخبگان فرهنگی آغاز کنند، گفت: من و همکارانم در این وزارتخانه تمام تلاش خود را در راه ترویج فرهنگ کتابخوانی به کار خواهیم گرفت.
به گزارش ایرنا، محمدمهدی اسماعیلی، در نشست هماندیشی با اهالی نشر و کتاب گفت: بخش کتاب و نشر باید به عنوان حوزه پیشران در میان حوزه های مختلف فرهنگی و هنری کشور مطرح باشد و از سوی نهادهای مختلف تقویت شود.
وی با اشاره به مطرح شدن برخی مسائل و مشکلات در حوزه نشر از سوی فعالان این حوزه، تصریح کرد: مجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با کمک همه امکانات موجود تلاش خواهد کرد که از مشکلات فعالان حوزه نشر کاسته شود.
اهمیت چگونگی تقابل با «فناوری های جدید»
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه سخنان خود به اهمیت چگونگی تقابل با «فناوری های جدید» نیز اشاره کرد و گفت: نمی توان با کشیدن دیوار مانع ورود فناوری جدید به سبک زندگی ها شد بلکه باید با ریل گذاری های مناسب شرایطی فراهم کنیم تا این فناوری ها موجب تقویت حوزه های فرهنگی شود، همانند اقداماتی که در نمایشگاه مجازی کتاب تهران انجام شد و هزاران کتاب به سراسر کشور و حتی دورافتاده ترین نقاط ارسال شد.
تاکید بر ترویج کتابخوانی با استفاده از همه ظرفیت ها
اسماعیلی یادآور شد: به همراه همکارانم در مجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نهایت تلاش خود را خواهیم کرد تا که به ترویج فرهنگ کتاب خوانی کمک کرده و در این راستا باید تا جایی که میشود شرایط تولید و فروش کتاب را تسهیل کنیم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در عین حال با اشاره به اهمتیت تولید محتوای آثار با ارزش و ماندگار و تاثیر گذار، تصریح کرد: در این خصوص نباید از اهمیت تولید محتوای آثار غافل شویم.
کمک کنیم قطار نهضت تولید محتوا به حرکت درآید
عضوکابینه دولت مردمی ادامه داد: به عنوان خادم اهالی فرهنگ و هنر از همه نویسندگان، نخبگان و اهالی قلم تقاضا دارم که کمک کنند تا قطار نهضت تولید محتوا در حوزه کتاب به حرکت در بیاید و اهالی قلم بدانند در این راستا می توان از همه ظرفیت ها و امکانات وزارت فرهنگ و سازمان های تابعه در سراسر کشور بیشترین بهره را برد.
نخبگان به میدان آموزش به نسل جوان بیایند
وی اضافه کرد: مجددا از فعالان فرهنگی شهرهای مختلف تقاضا می کنم که با معرفی نخبگان حوزه نشر و کتاب شهرهایشان کمک کنند تا این نخبگان به میدان آموزش به نسل جوان بیایند و مجموعه وزارت فرهنگ از در اختیار قراردادن امکاناتش برای این فعالیت های آموزشی دریغ نخواهد کرد.
اسماعیلی در ادامه به مشکلات موجود در حوزه نشر اشاره کرد و افزود: کاملا به مهمترین معضل حوزه نشر یعنی مسیله کاغذ واقف هستم و برای رفع مشکلات مربوط به کاغذ پیگیری ها و اقدامات مختلفی در دستور کار است که تمام تلاش خود را میکنم که بزودی مشکلات مربوط به کاغذ رفع شود.
تاکید بر برگزاری نمایشگاه کتاب به بهترین شکل ممکن
وی در پایان در خصوص برپایی نمایشگاه کتاب تهران گفت: طبق برنامهریزی از پیش تعیین شده نمایشگاه کتاب تهران اواخر اردیبهشت ماه بصورت حضوری و مجازی برگزار خواهد شد و نهایت تلاش خود را می کنیم تا بزرگترین رویداد فرهنگی کشور را به بهترین شکل ممکن برگزار کنیم و همانند آنچه این روزها در نمایشگاه قرآن شاهد هستیم به ایجاد و تزریق نشاط فرهنگی در جامعه کمک کنیم.
در ادامه این نشست شماری از حاضران و دست اندرکاران حوزه نشر و نمایشگاه بین المللی کتاب تهران به بیان نقطه نظرات و پیشنهادت خود پرداختند.
کانال عصر ایران در تلگرام
اپلیکیشن عصر ایران