یک‌شنبه 11 آذر 1403

برگزیدگان نخستین جایزه ادبی سفیر عشق معرفی شدند

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
برگزیدگان نخستین جایزه ادبی سفیر عشق معرفی شدند

برترین های نخستین جایزه ادبی سفیر عشق با موضوع مکتب شهید سلیمانی و شهدای مدافع حرم در حسینیه ثارالله دزفول معرفی شدند.

برترین های نخستین جایزه ادبی سفیر عشق با موضوع مکتب شهید سلیمانی و شهدای مدافع حرم در حسینیه ثارالله دزفول معرفی شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، برترین های نخستین جایزه ادبی سفیر عشق با موضوع مکتب شهید سلیمانی و شهدای مدافع حرم شامگاه پنجشنبه 18 آذر ماه با حضور چهره های مطرح هنری کشور و میهمانانی از سراسر کشور در حسینیه ثارالله دزفول معرفی شدند.

محمد یاقدوس، دبیر این جشنواره در آیین اختتامیه با بیان اینکه این طرح ابتکاری برای اولین بار در کشور با موضوع جایزه ادبی به نام یک شهید اجرا شد گفت: این طرح از آذرماه 99 با راه اندازی شورای راهبردی آغاز و در 22 اسفندماه سال 1399 همزمان با بزرگداشت شهدا از پوستر آن رونمایی شد.

محمد یاقدوس موضوع این جایزه را شامل مکتب سلیمانی، شهدای مدافع حرم، شهد شهادت و سیره زندگی شهید ابوالقاسمی بیان کرد و افزود: قرار بود اختتامیه این جایزه ادبی مردادماه 1400 برگزار شود ولی به علت استقبال زیاد علاقه مندان دبیرخانه تا آبانماه فعال و امشب اختتامیه آن برگزار شد.

وی گفت: 260 اثر از 180 شرکت کننده از 22 استان کشور به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد که پس از بررسی اولیه 160 اثر از 120 شرکت کننده پذیرفته و توسط داوران ملی ارزیابی قرار گرفتند.

محمدرضا سنگری محقق و نویسنده عاشورایی نیز در این آیین ضمن پاسداشت شهدا از ابتدای تاریخ تا کنون گفت: حضرت زینب خودش مدافع حرم بود و شهدای مدافع حرم مدافعان مدافع حرم بودند.

وی به جایگاه رفیع شهدا اشاره کرد و تکریم و قدرشناسی از شهدا و خانواده شهدا، اثرآفرینان و هنرمندان در حوزه شعر و شهید را زیبنده دانست.

سنگری در ادامه به بیان ویژگی های شخصیتی شهید ابوالقاسمی از شهدای مدافع حرم دزفول پرداخت و افزود: شهید ابوالقاسمی عشق و هوش فوق العاده ای نسبت به شعر داشت و هنر گوش دادن در این شهید بسیار زیاد بود، با فضای شعر انس داشت و با عشق و علاقه به مباحث عاشورایی گوش می داد و بعد شعر خلق می کرد.

امام جمعه دزفول نیز در این آیین گفت: شخصیت و عظمت حضرت زینب (س) باید در لابلای حادثه کربلا کنکاش شود تا بتوانیم با شخصیت این بانوی بزرگ کربلا آشنا شویم.

حجت الاسلام سیدمحمدعلی قاضی دزفولی با بیان اینکه حماسه کربلا و قیام عاشورا یک نبرد نظامی صرف نبوده بلکه وسیع تر بود، یک عرصه فرهنگی و جنگ روانی بود افزود: بازماندگان و اسرای کربلا پس از این حماسه خوب درخشیدند.

امام جمعه دزفول افزود: حضرت زینب (س) در حالی که مصیبت برادر و فرزندانش را دیده و هجمه فرهنگی و روانی زیادی بر وی وارد شده بود یزید را تحقیر کرد.

اجرای سرود، شعرخوانی توسط اسماعیل امینی، مرتضی حیدری آل کثیر، محمدمهدی شفیعی، فردین کوراوند و تجلیل از برگزیده های جایزه ادبی سفیر عشق از دیگر بخش های این آیین بود.

اسامی برگزیدگان نخستین جایزه ادبی سفیر عشق به شرح زیر است:

در بخش شعر: حسین بازپور - از اهواز امین بهاری زاده - از دزفول مجتبی خرسندی - از قم علی سلیمیان - از اصفهان

در بخش داستان امینه گل زاده - از شوشتر پوریا اسکندر زاده - از تهران مجتبی خرسندی - از قم دنیا اسکندر زاده - از تهران

در بخش ویژه (زمانه و زندگی هنرمند شهید سیدمجتبی ابوالقاسمی)

قاسم بای - از رامیان استان گلستان