شنبه 3 آذر 1403

بسیاری از برنامه های فرهنگی با ذائقه دانشجویان هم‌خوانی ندارد

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
بسیاری از برنامه های فرهنگی با ذائقه دانشجویان هم‌خوانی ندارد

معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم گفت: بسیاری از برنامه های فرهنگی و اجتماعی به دلیل فاصله نسل ها با ذائقه دانشجویان همخوانی ندارد و باید به این موضوع توجه جدی شود.

معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم گفت: بسیاری از برنامه های فرهنگی و اجتماعی به دلیل فاصله نسل ها با ذائقه دانشجویان همخوانی ندارد و باید به این موضوع توجه جدی شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه الزهرا (س)، دوره آموزشی «کنشگری فرهنگی رسانه‌ای: از ایده‌پردازی تا جریان‌سازی» ویژه کارشناسان فرهنگی دانشگاه‌های منطقه یک، به همت دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم و به میزبانی دانشگاه الزهرا (س) برگزار شد.

عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در حاشیه بازدید از این دوره آموزشی، گفت: جهان جدید بر محور خلاقیت سامان یافته است و بدون خلاقیت و نوآوری، امکان همزیستی با جهان جدید از بین می رود. سرعت تحولات در جهان بسیار بالا رفته است و جهان سرمایه داری برای همراه شدن با این تحولات چاره ای جز اتکا به خلاقیت و نواوری ندارد.

وی ادامه داد: اما حتما باید در این مسیر مرزهای اخلاقی را مراعات کرد و به بهانه نوآوری به اخلاقیات و هنجارهای جامعه تجاوز نکرد. خلاقیت و نوآوری یک امکان نیست، بلکه یک ضرورت عصری است.

کلانتری تصریح کرد: بسیاری از برنامه های فرهنگی و اجتماعی به دلیل فاصله نسل ها با ذائقه دانشجویان هم خوانی ندارد و باید به این موضوع توجه جدی شود. تحریک خلاقیت موجب تولید نوآوری و تولید فناوری های جدید در حوزه فرهنگی و اجتماعی شده و ذهنی که خلاق می شود، خلاقیت خود را به همه حوزه ها تسری می دهد. لذا خلاقیت سبکی از زیستن است.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با تاکید بر لزوم فعالیت‌های خلاقانه و فناورانه گفت: فعالیت‌های خلاقانه و فناورانه باید با مشارکت همه دانشجویان به عنوان ذی نفعان اصلی کنشگران انجام شود که کم هزینه‌ترین روش برای پیشبرد اهداف فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه‌ها است.

وی خاطرنشان کرد: چاره‌ای جز ورود به عرصه فناوری و نوآوری نداریم و برای تکثیر و تنوع محصولات فناورانه باید طراحی خلاقانه‌ای داشته باشیم.

شایان ذکر است؛ در این دوره آموزشی موضوعاتی چون جذب با محتوا، اصول و فنون خلاقیت و ایده‌پردازی و از ایده تا دیده، در قالب کارگاه‌های تعاملی توسط اساتید این حوزه، ارائه و با حضور و مشارکت کارشناسان فرهنگی دانشگاه‌ها مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.