شنبه 7 شهریور 1405

بسیج سازندگی در تربیت نیروی تراز انقلاب اسلامی موفق عمل کرده

خبرگزاری دانا مشاهده در مرجع
بسیج سازندگی در تربیت نیروی تراز انقلاب اسلامی موفق عمل کرده

عسگری گفت: مردمی بودن و مشارکت مردمی در فعالیت های بسیج سازندگی از دلایل دیگر موفقیت است و بسیج سازندگی یکی از بزرگترین ظرفیت ها برای رفع محرومیت و مبارزه با فقر در کشور است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیارآفتاب؛ محمد رضا عسگری جانشین فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی ظهر امروز در دیدار با خانواده معظم شهید والامقام محمد صادق بابایی جاپلقی به همراه مسئول بسیج سازندگی استان مرکزی و تعدادی از مسئولین گروه های جهادی گفت: اقتدار کشور برگرفته از مجاهدت های شهدا و رزمندگان در دوران پرافتخار دفاع مقدس است و امروز عزت و سربلندی ایران اسلامی در گرو ادامه مسیر شهدا و ولایتمداری ملت ایران است.

وی افزود: خانواده های معظم شهدا که راه و مسیر شهدا را با استقامت و بصیرت خود ادامه دادند به عنوان پرچمداران دفاع از ارزش‌های اسلامی در تاریخ می درخشند.

جانشین فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی اظهار کرد: رزمندگان جهاد سازندگی در طول دفاع مقدس با نقش ارزنده و تاثیرگذار خود موفقیت ها و حماسه های ماندگاری خلق کردند و نقش آفرینی رزمندگان جهاد سازندگی در دفاع مقدس با روحیه جهادی و انقلابی موجب شگفتی و حیرت دشمنان شد و عنوان سنگر سازان بی سنگر که توسط حضرت امام (ره) برای آنها به کار برده شد بسیار حکیمانه و دقیق بود و در واقع سنگرسازان بی سنگر درس مقاومت و ایثار به ملت آموختند.

وی بیان کرد: بسیج سازندگی امروز با روحیه جهادی و انقلابی در عرصه های مختلف نقش آفرینی می کند و کار امروز بسیج سازندگی که توام با اخلاص است جهاد فی سبیل الله محسوب می شود و مسیر بسیج سازندگی در امتداد با مسیر شهدا و مقدسی است و البته جهادگران بسیجی امروز باید از این فرصت ارزشمند به خوبی استفاده کنند.

عسگری گفت: رویکرد فعالیت های بسیج سازندگی مبتنی بر توانمند سازی مردم است و در کنار ماموریت ها فرهنگ سازی و گفتمان سازی را با قوت دنبال می کند و امروز گفتمان خدمت رسانی که در استان جاری شده به برکت تلاش های بسبج سازندگی در نقطه به نقطه استان است.

وی با بیان اینکه سپاه و بسیج با روحیه ولایتمداری، انقلابی و مردمی آماده خدمت بی منت به مردم در بخش های مختلف کشور است، گفت: در عرصه محرومیت زدایی و مبارزه با فقر با تکیه بر ظرفیت ها و توانمندی ها با قوت پیش می رویم.

جانشین فرمانده سپاه روح‌الله استان مرکزی افزود: مهمترین دلیل موفقیت بسیج سازندگی اخلاص و روحیه ایثار و خدمت رسانی جهادگران بسیجی است که بدون هیچ گونه چشم داشتی در سخت ترین شرایط برای خدمت به مردم نقش آفرینی می کنند.

وی تأکید کرد: مردمی بودن و مشارکت مردمی در فعالیت های بسیج سازندگی از دلایل دیگر موفقیت است و بسیج سازندگی یکی از بزرگترین ظرفیت ها برای رفع محرومیت و مبارزه با فقر در کشور است و امروز جایگاه ویژه ای در بین جوانان و مردم دارد و توانسته با فعالیت های سازنده خود امید و نشاط را در بسیاری از مناطق احیا کند.

عسگری خاطر نشان کرد: بسیج سازندگی در تربیت نیروی تراز انقلاب اسلامی موفق عمل کرده و امروز بسیج سازندگی آمادگی کامل را برای کمک به دولت انقلابی سیزدهم در همه ابعاد دارد و با تکیه بر ظرفیت گروه های جهادی که به شکل مویرگی در نقطه به نقطه استان سازماندهی شده اند در راستای خدمت به مردم و در کنار دولت نقش آفرینی می کند.

شهید والامقام محمدصادق بابایی، در بیست وچهارم خرداد ماه سال 1336 در شهر اراک و در یک خانواده مذهبی به دنیا آمد، پس از پیروزی انقلاب و شروع جنگ تحمیلی به میادین نبرد رفت و در عملیات رمضان از ناحیه پا مجروح شد، او پس از سلامتی وارد پشتیبانی و مهندسی جنگ جهادسازندگی (سابق) شد و از همان موقع فعالیتهایش را با مهندسی جنگ آغاز کرد، پس از مسئولیت جذب و سازماندهی به دلیل تحولاتی که در مسئولیت های پشتیبانی مهندسی به وجود آمد، ایشان مسئولیت جانشینی پشتیبانی جنگ استان را به عهده گرفتند و سپس به عنوان فرمانده گردان انتخاب شدند و پس از جلسه ای در منطقه، ایشان به عنوان مسئول پشتیبانی و مهندسی جنگ استان مرکزی در مناطق عملیاتی معرفی شدند و تا پایان عملیات کربلای 10 که به افتخار شهادت نائل آمدند؛ در این سمت خدمت کردند.

همرزمش می گوید:

در منطقه حین انجام کارهای مهندسی وقتی مشکلی پیش می آمد خیلی صبورانه با مشکلات برخورد می کرد. به یاد دارم برای احداث پل عظیمی مشغول فعالیت بودیم و کار دچار مشکل شد. ایشان معمولا وقتی برای ستاد مشکلی پیش می آمد وضو می گرفتند و دو رکعت نماز می خواندند و تمام همرزمان معترفند که هیچ موردی نبود که مگر پس از نماز و راز و نیاز محمد با خداوند متعال مشکلات حل نشود. بعد از عملیات کربلای پنج در تاریخ 7/2/1366 قصد داشتند با توجه به اینکه که کارها سبک تر شده به مرخصی بروند و اولادی را که خداوند به او اعطاء کرده، ببیند. عملیات نصر یک و دو آغاز شد و بلافاصله به غرب رفت و در این دوعملیات شرکت فعالی داشت و بار سنگین فرماندهی گردان به عهده ایشان بود. وقتی همرزمانش به او می گویند چرا به مرخصی نمی روی؟ گفت نمی دانم چه موقع باید بروم. پس از آن به منطقه شیلر برای انجام کاری می رود و بعد از آن می خواهد به منزل خود تلفن بزند که حمله هوایی دشمن آغاز می شود.

با بمباران نمودن منطقه توسط هواپیماهای دشمن، حاج صادق خودش را به روی همرزمی که با او بوده می اندازد و خودش را سنگر و حفاظی برای او می نماید تا به او آسیبی نرسد. بدن خودش آماج ترکش های راکت قرار گرفته و به مقام رفیع شهادت نائل می شود.

انتهای پیام /