دوشنبه 3 آذر 1404

بند خاص در قرارداد ستاره آبی‌ها

وب‌گاه خبر آنلاین مشاهده در مرجع
بند خاص در قرارداد ستاره آبی‌ها

ظاهراً ارلینگ هالند ستاره این روزهای منچسترسیتی بندی در قراردادش گنجانده که باعث جدایی او در سال 2024 و حضورش در رئال‌مادرید خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ ارلینگ هالند مهاجم 22 ساله نروژی منچسترسیتی بندی در قراردادش دارد که به او اجازه می‌دهد سال 2022 این تیم را به مقصد رئال‌مادرید ترک کند.

نشریه «سان» این خبر را منتشر کرد و مدعی شد بعد از امضای قرارداد با سیتیزن‌ها، هالند قراردادش را اندکی تغییر داد و برای این که فرصت بازی در رئال را از دست ندهد این اجازه را گرفته که در صورت داشتن پیشنهاد از کهکشانی‌ها در سال 2024 به این تیم برود. البته این ادعا را فرناندو سانس بازیکن سابق رئال‌مادرید مطرح کرده و گفته که اطلاعاتی در این باره به‌دست آورده که هالند برای سال 2024 بند خروج به سوی مادرید را دارد.

پیش از حضور در سیتی، هالند از باشگاه‌های بزرگی از جمله رئال‌مادرید و بارسلونا هم پیشنهاد داشت، اما ترجیح داد به تیم سابق پدرش ملحق شود و زیر نظر پپ گواردیولا کار کند.

هالند فصل را فوق‌العاده شروع کرده و در 11 بازی نخست با پیراهن سیتی 17 گل زده که شامل 14 گل در لیگ برتر انگلیس می‌شود.

بیشتر بخوانید:

251254

کد خبر 1680526