بیش از یک میلیون ماسک در واحدهای صنعتی کردستان تولید شد
سنندج - ایرنا - رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: بیش از یک میلیون ماسک سنتی از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون در واحدهای صنعتی استان تولید و بین مردم توزیع شده است.
محمد درهوزمی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از ابتدای شیوع ویروس کرونا در کشور وبه تبع استان، بیش از 2 میلیون و 700 هزار جفت دستکش یکبار مصرف وارد این استان شده است.
وی با اشاره به اینکه این میزان دستکش در فروشگاههای منتخب بین مردم توزیع شده است، اضافه کرد: 2 واحد تولید دستکش یکبار مصرف هم در شهرهای سنندج و بیجار به بهرهبرداری رسیده و با شروع فعالیت این واحدها نیاز مردم استان به دستکش تامین شده و دیگر احتیاجی به وارد کردن آن از دیگر استانهای کشور نداریم.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان یادآور شد: از ابتدای شیوع بیماری کرونا تاکنون بیش از یک میلیون ماسک سنتی توسط واحدهای صنعتی که خط تولید خود را تغییر دادند، تولید و روانه بازار شده است.
درهوزمی اظهار داشت: علاوه بر تولید این میزان ماسک و دستکش در استان، با پیگیریهای انجام شده 80 هزار عدد ماسک سه لایه و بیش از 14 هزار عدد ماسک N95 را تهیه و به طور رایگان در اختیار دانشگاه علوم پزشکی استان قرار دادیم.
وی افزود: چهار واحد تولیدی استان هم با تغییر خط تولید خود اقدام به تولید محلول ضدعفونی کننده کردند که در این راستا تاکنون 100 هزار لیتر الکل اتانول برای تهیه این محلول به استان وارد شده است.
براساس آخرین آمار رسمی تا 16 اردیبهشت 99 هزار و 970 نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت 63 نفر در 24 ساعت گذشته تعداد جان باختگان کرونا در کشور به 6 هزار و 340 نفر رسیده است.
در این مدت 80 هزار و 475 نفر نیز بهبود یافته و مرخص شدهاند.
*س_برچسبها_س* *س_پرونده خبری_س*