پنج‌شنبه 9 اسفند 1403

بیش از یک هزار نفر به اعضای همیاران طبیعت زنجان پیوستند

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
بیش از یک هزار نفر به اعضای همیاران طبیعت زنجان پیوستند

زنجان - ایرنا - کارشناس اداره آموزش، ترویج و مشارکت‌های مردمی منابع طبیعی استان زنجان گفت: هم اکنون در مجموع از کل دوست‌داران طبیعت پنج هزارو 830 نفر همیار طبیعت هستند که یک هزارو 130 نفر از آنها طی 2 سال اخیر، در سامانه همیار طبیعت ثبت نام کرده‌اند.

سیروس جوادی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: همیار طبیعت انسان شریفی است که از سر احساس مسئولیت، نسبت به نعمت‌های الهی، با انگیزه معنوی، با علاقه‌مندی به طبیعت و به صورت داوطلبانه در سامانه همیاران طبیعت ثبت نام می‌کند.

وی اظهار داشت: همیاران طبیعت حافظان منابع طبیعی هستند و داوطلبانه، به عضویت این سازمان، در می‌آیند تا با ترویج فرهنگ حفاظت از منابع طبیعی و اطلاع رسانی تخریب و آتش سوزی جنگل‌ها و مراتع، سازمان جنگل‌ها مراتع و آبخیزداری را در راستای حفاظت، احیا و بهره برداری اصولی و بهینه از منابع طبیعی یاری کنند.

جوادی با اشاره به اینکه در 2 سال اخیر تعداد یک هزارو 130 نفر در سامانه همیار طبیعت در گروه های همیار طبیعت محافظ (افتخاری)، همیار طبیعت مروج (افتخاری) و همیار طبیعت مروج دانش آموز (افتخاری) ثبت نام کرده‌اند، افزود: تعداد چهار هزار و 700 نفر در سالهای قبل به عضویت طرح همیار طبیعت در آمده‌اند که در حال حاضر، در مجموع از کل دوست‌داران طبیعت، پنج هزار و 830 نفر همیار طبیعت هستند.

کارشناس اداره آموزش، ترویج و مشارکت‌های مردمی منابع طبیعی استان تاکید کرد: همیاران طبیعت مشاهده هرگونه تخریب و آتش‌سوزی در جنگل‌ها و مراتع را به شماره 1504 و 139 مرکز امداد جنگل و مرتع اعلام می‌کنند.

*س_برچسب‌ها_س*