بیش از 2هزار معتاد متجاهر در استان قزوین شناسایی شد
علی رحمانی گفت: دو هزار و 200 معتاد متجاهر در استان قزوین وجود دارد و حدود 600 نفر از این افراد ساماندهی شدهاند و در تلاش هستیم 500 نفر دیگر را در طرح ساماندهی معتادین متجاهر جمعآوری کنیم.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی رحمانی در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی صبح قزوین؛ اظهار کرد: یکی از اهداف جلسات شورای مبارزه با مواد مخدر نیز توسعه مشارکت مردمی است زیرا زمانی که مردم پایکار باشند میتوانیم گامهای بلندتری در تمامی عرصهها برداریم.
وی افزود: در انجمن (NA) معتادان گمنام قزوین پنج هزار نفر تحت پوشش قرار دارند که اکنون بدون وقفه در راستای بهبودی تلاش میکنند. دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان قزوین اذعان کرد: از صمیم قلب به توسعه مشارکت مردمی اعتقاد داریم زیرا این افراد جزو بازوان توانمندی هستند که در مقوله رفع اعتیاد در جامعه همکاری موثری دارند. رحمانی تاکید کرد: اکنون در کشور 2 ملیون و 800 هزار معتاد شناسایی شده و 4 میلیون نفر معتاد غیر رسمی وجود دارد. این مسئول ابراز کرد: دشمنان برای تخریب فکر جوانان ما دست به کارهای بسیاری زدهاند و معمولا اعتیاد در رده همسالان که نسبت به یکدیگر تاثیر پذیری دارند، اتفاق میافتد. رحمانی ادامه داد: گامهای 12 گانه رمز ماندگاری ترک اعتیاد است که در راستای آن جلسات بهبودی موثری تشکیل شده است، این موضوع از منظر پژوهشی بررسی شده و از لحاظ علمی نیز ثابت شده است. دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان قزوین تاکید کرد: ما پیگیر مسائل مربوطه برای تامین مکان جهت برگزاری جلسات بهبودی هستیم و باید با آگاه سازی همگانی موجب تسریع در انجام این موارد شویم. 30درصد زنان در قزوین قلیان مصرف میکنند رحمانی عنوان کرد: مردم و دستگاههای مربوطه اگر بدانند با عدم همکاری در راستای ساماندهی و تامین مکان برای جلسات بهبودی معتادین شاهد چه مشکلاتی میشویم قطعا همکاریهای لازم را خواهند داشت. این مسئول تصریح کرد: اعتیاد ممکن است برای هر خانوادهای اتفاق بیفتد، در تلاش هستیم همکاری ویژهای با مشارکتهای عمومی داشته باشیم تا از بروز اعتیاد در خانوادهها پیشگیری شود. وی گفت: به دور از هر شائبهای باید واقعیتها را به جامعه منتقل کنیم و رسانهها در این حوزه همکاری به خصوصی داشتهاند. دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان قزوین عنوان کرد: مادر در خانواده مهمترین رکن تربیت کودک شمرده میشود، متاسفانه 30 درصد از بانوان قزوین قلیان و سیگار مصرف میکنند و این مسئله در شهر مذهبی قزوین پذیرفتنی نیست. رحمانی ابراز کرد: دو هزار و 200 معتاد متجاهر در استان قزوین وجود دارد و حدود 600 نفر از این افراد ساماندهی شدهاند و در تلاش هستیم 500 نفر دیگر را در طرح ساماندهی معتادین متجاهر جمعآوری کنیم. این مسئول در پایان تاکید کرد: طبق مصوبات این جلسه زمین مشخص شده هیات فوتبال در اختیار کنگره 60 قرار گیرد و دستگاههای مربوطه از جمله وزارت ورزش و جوانان، سپاه، آموزش و پرورش و اوقاف مکانهایی را که میتوانند برای برگزاری جلسات بهبودی معتادین در اختیار قرار دهند طی یک هفته آینده شناسایی و اعلام کنند. انتهای پیام /