شنبه 20 بهمن 1403

سیاسی وب‌گاه تابناک

سیاسی وب‌گاه تابناک

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس از انتخاب اعضای هیئت‌رئیسه این کمیسیون خبر داد.

حدود سه ماه از آغاز سال جدید گذشته است، ولی هنوز دولت نتوانسته خواسته‌های کارمندان خود را محقق کند و هنوز بین مجلس و دولت بر سر افزایش میزان حقوق اختلاف نظر وجود دارد؛ دولتی‌ها ادعا می‌کنند که افزایش‌ها را بر اساس قانون بودجه اجرا کرده اند، و مجلسی‌ها می‌گویند، دولت قوانین را دور زده است.

سخنگوی کمیسون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه وزیر بهداشت می‌تواند جلوی امضاهای طلایی را بگیرد گفت که گلایه‌های اخیر وزیر بهداشت درباره امضاهای طلایی و رانت در سازمان غذا و دارو از باب هشدار بوده که اگر این اتفاق رخ ندهد خود ایشان ورود پیدا می‌کنند.

رئیس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی آموزش و پرورش را زیربنایی‌ترین نهاد در ساختار آموزش و فرهنگ کشور عنوان کرد و از رئیس جمهور خواست در بررسی گزینه‌های پیشنهادی خود برای تصدی این وزارتخانه زنان توانمند، شایسته و باتجربه را نیز مورد توجه قرار دهد.

چند وقتی است، بهای ارز در بازار‌ها روند صعودی به خود گرفته است، به گونه ای که در اواخر هفته گذشته، دلار به کانال 12 هزار تومان نیز وارد شد، ولی با وجود کاهش قیمت ارز که روند آن حداقل از سه هفته پیش آغاز شده بازار‌های دیگر هیچ واکنشی به آن نداشته و حتی در برخی موارد، شاهد افزایش قیمت اقلام نیز هستیم!

نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه صداقت و پرهیز از دروغ گویی در انتخابات یک امر ضروری است، گفت: باید قوانین انتخاباتی در راستای راستگویی و صداقت کاندیداهای انتخاباتی تغییر کرده و هم‌راستا با آن فرهنگ‌سازی نیز انجام شود تا دیگر شاهد وعده‌های توخالی و غیر عملی به مردم نباشیم.

یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که با مقاومت می‌توان از تهدید و تحریم عبور کرد؛ آن هم در شرایطی که بدترین انتخاب برای ایران مذاکره است.

هر چقدر مجلس در سه سال گذشته در برابر همه موضوعات چه اقتصادی و چه سیاسی و اجتماعی ساکت بود، امسال صدایش بلندتر شده است. نمایندگانی که تا دیروز موضوع افزایش قیمت خودرو یا افزایش دلار برایشان بی اهمیت بود، یکباره طرفدار مردم شده و طرح‌های مسکوت مانده یک سال پیش را هم تصویب می‌کنند!

چند وقت پیش، یکی از دیپلمات‌های کشورمان برای حل مشکل بازار خودرو و برون‌رفت از فضای موجود در این بازار، راهکار واردات خودرو‌های دست دوم از کشور‌های دیگر را پیشنهاد داد و تأکید کرد، بسیاری از کشورها توانسته اند با این شیوه، بازار‌های داخلی خود را کنترل کنند.