تاکید استاندار خراسان شمالی بر حذف نقاط پرتصادف از جادهها
بجنورد - ایرنا - استاندار خراسان شمالی خواستار شتاب بخشیدن به شناسایی و حذف نقاط پرتصادف از معابر شهری و جادههای این استان 863 هزار نفری در برنامه زمانبندی شد.
محمدعلی شجاعی روز سه شنبه در نشست شورای هماهنگی ترافیک استان اظهار داشت: پلیس راه و راهور استان، ظرف 48 ساعت، مشکلات نقاط پرتصادف در معابر شهری و جاده ای را شناسایی و به شهرداری ها و راه و شهرسازی اعلام کنند.
وی گفت: شهرداری ها و راه و شهرسازی هم با برآورد ریالی برای حذف نقاط حادثه خیز و پرتصادف، برنامه زمان بندی ارائه دهند.
شجاعی در بخش دیگر سخنان خود با تاکید بر تحقق شهر هوشمند در استان افزود: نهادهای عضو در شواری هماهنگی ترافیک به صورت شبانه روز با زندگی مردم سرو کاردارند، مسوولان باید تلاش داشته باشند تا وضعیت شهر، بهبود یابد.
وی تصریح کرد: شهر هوشمند باید در اولویت باشد، ما حق نداریم شهر را همچون دهه های پیش اداره کنیم باید تغییر ها در مدیریت شهری نسبت به سال هایی که درخواست ها محدود بود، محسوس باشد.
وی افزود: تا یک هفته آتی، تمام خدمات قابل ارائه در شهرداری های 24 شهر استان شناسایی و قابلیت ارائه خدمات الکترونیک به شهروندان احصا و بررسی شود چه خدماتی، با توجه به امکانات موجود در بستر الکترونیک قابل ارائه است.
شجاعی افزود: در این زمینه، با انتخاب مشاور قوی، هوشمندسازی تمام شهرهای استان مورد بررسی قرار گیرد، اگر در شهر بجنورد، هوشمندسازی شهر به مشاور سپرده شده این اقدام تداوم یابد و سایر شهرهای استان توسط یک مشاور مورد بررسی قرار گیرد.
وی افزود: برخی از خدمات، اکنون به صورت آنی می تواند به صورت الکترونیک به مردم ارائه شود، این اقدام سبب می شود تا از مراجعه حضوری مردم به ادارات کاسته شود، این اقدام در گام ها بعدی باید در حوزه عمران به خدمات آب، فاضلاب، مخابرات و هر سیستم که با صدور قبض همراه است، تعمیم یابد تا از حضور مردم به ادارات کم شود.
شجاعی با اشاره به آمار تلفات جاده ای گفت: این آمار باید میان دستگاه های ذی ربط همچون پلیس راه، پزشکی قانونی و پلیس راهور و راهداری و حمل ونقل جاده ای، مطابقت داشته باشد.
استاندار خراسان شمالی در بخش دیگر سخنان خود با انتفاد از اجرایی نشدن برخی مصوبه های نشست پیشین گفت: اینکه مصوبه ای اجرا نمی شود، به معنای بی اعتنایی مسوول به خود و دیگران است.
نصب و راه اندازی دوربین های ترافیکی در شهرهای بجنورد، شیروان و اسفراین از دیگر موارد مطرح شده در این نشست بود که شجاعی در این باره گفت: شهرداری بجنورد باید در سه ماه آتی باید هشت دوربین ترافیکی را تحویل پلیس راهور دهد همچنین در صورت قابلیت تبدیل20 دوربین نظارتی به ترافیکی، این مهم باید انجام شود.
وی افزود: شهرداری شیروان و اسفراین هم در زمینه نصب دوربین های ترافیکی و بررسی تبدیل دوربین های نظارتی به ترافیکی و تحویل به پلیس راهور اقدامات لازم را انجام دهند.
استاندار خراسان شمالی افزود: مرکز کنترل ترافیک شهر بجنورد و سوله مدیریت بحران مرکز استان تا دو سه ماه آتی تکمیل و تجهیز شود.
طول راههای خراسان شمالی بدون احتساب راههای روستایی، یکهزار و 343 کیلومتر است که 1,54 درصد از راههای کشور را به خود اختصاص داده است.
اکنون 166 کیلومتر بزرگراه، 432 کیلومتر راه اصلی و 745 کیلومتر راه فرعی در این استان وجود دارد.
طول راههای روستایی استان هم چهار هزار و 654 کیلومتر است که 3,6 درصد از راههای روستایی کشور را دارد و در رتبه 13 کشورهای استان قرار گرفته است.
طول راههای شریانی استان 637 کیلومتر است که 1,8 از راههای شریانی کشور را به خود اختصاص داده است.
استان 863 هزار نفری خراسان شمالی در شمال شرق کشور واقع است.
*س_برچسبها_س*