دوشنبه 3 آذر 1404

تا پایان امشب 24 درصد از حجاج به کشور بازمی‌گردند

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
تا پایان امشب 24 درصد از حجاج به کشور بازمی‌گردند

ستاد عملیات مکه اعلام کرد: تا پایان امشب در مجموع 21589 نفر از حجاج و عوامل به میهن اسلامی بازمی گردند.

ستاد عملیات مکه با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد که روزانه با خروج حدود چهار هزار نفر از زائران به مقصد مدینه و بازگشت به ایران از طریق فرودگاه جده تعداد زائران ایرانی تا پایان امشب (17 تیر) در جوار بیت الله الحرام به 53817 نفر می‌رسد.

براساس این اطلاعیه، تا پایان امروزشنبه با 51 پرواز از فرودگاه مدینه و 44 پرواز از فرودگاه جده در مجموع 21589 نفر از حجاج و عوامل به میهن اسلامی بازمی گردند که حدود 24 درصد از مجموع کل زائران می‌باشند.

براساس این اطلاعیه، تا پایان امروز 1956 زائر در قالب 14 کاروان برای اقامت پنج روزه در مدینه و زیارت حرم نبوی و ائمه بقیع وارد شهر پیامبر می‌شوند و تعداد زائران در مدینه النبی به 9835 نفر می‌رسد.

در این اطلاعیه، تعداد زائران خروجی تا پایان امروز از فرودگاه جده با پرواز‌های شرکت هواپیمایی ایران ایر 1688 نفر در قالب 11 کاروان اعلام شده است.

گفتنی است امسال 87541 زائرایرانی به سرزمین وحی اعزام شدند و عملیات بازگشت زائران در دوم مرداد پایان می‌باید.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون