تحریم های نفتی
تحریم های نفتی
«افزایش فروش نفت به خاطر شکست سیاستهای تحریمی است نه ناشی از توافق نانوشته، چندان که برخی محافل در آمریکا ادعا میکنند».
هر چند تحریم های یکجانبه نفتی و بانکی آمریکا علیه ایران ضرباتی جدی بر پیکره اقتصاد کشور وارد کرده اما افزایش فروش نفت به خاطر شکست سیاست های تحریمی است نه ناشی از توافق نانوشته چندان که برخی محافل در امریکا ادعا میکنند...
اکنون امریکایی ها کاهش تنش را مهم ترین راهبرد خود درباره ایران قرار داده اند و کشورهای منطقه هم برای جلوگیری از رویارو شدن با ایران از یکدیگر سبقت می گیرند.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، بابک نگاهداری رییس مرکز پژوهشهای مجلس در نشست صمیمی تقدیر از تلاشهای خبرنگاران، رسانهها را از ابزارهای حکمرانی در دنیای امروز دانست و گفت: رسانهها نقش مهمی در تعیین اولویتها و سرنوشت کشور دارند و میتوانند در این زمینه به حکمرانان کمک رسانند. وی با اشاره به اهمیت راهبردی و رقابت استراتژیک شکل گرفته در فضای منطقه به ویژه در حوزه کریدورهای بینالمللی،...
نگاهداری گفت: شرف ملی ایران آینده در جانمایی قدرت آن در نظام بین الملل جدید است که آینده یک قرن کشورمان را رقم میزند.
اقتصاد نیوز نوشت: ا بررسی اظهارات رئیس سازمان برنامه و بودجه که امروز در مجلس شورای اسلامی عملکرد بودجه ای دولت در 4 ماه نخست 1402 را تشریح کرد، حاکی از آن است که عملکرد دولت در صادرات نفت در 4 ماه نخست امسال، ضعیف بوده است.
بررسی اظهارات رئیس سازمان برنامه و بودجه که امروز در مجلس شورای اسلامی عملکرد بودجه ای دولت در 4 ماه نخست 1402 را تشریح کرد، حاکی از آن است که عملکرد دولت در صادرات نفت در 4 ماه نخست امسال، ضعیف بوده است.
اقتصادنیوز: گامهای اولیهای که برای تبادل زندانیان بین ایران و آمریکا برداشته شده، بار دیگر این سؤال را مطرح کرده است که اقدامات حکومت ما در چارچوب چه راهبرد کلانی انجام میشود؟
بررسی اظهارات رئیس سازمان برنامه و بودجه که امروز در مجلس شورای اسلامی عملکرد بودجه ای دولت در 4 ماه نخست 1402 را تشریح کرد، حاکی از آن است که عملکرد دولت در صادرات نفت در 4 ماه نخست امسال، ضعیف بوده است.
اقتصادنیوز: بررسی اظهارات رئیس سازمان برنامه و بودجه که امروز در مجلس شورای اسلامی عملکرد بودجه ای دولت در 4 ماه نخست 1402 را تشریح کرد، حاکی از آن است که عملکرد دولت در صادرات نفت در 4 ماه نخست امسال، ضعیف بوده است.
رئیس اتاق ایران و چین گفت: سیاستهای مربوط به تثبیت نرخ ارز، می تواند فشار تورمی در جامعه را مهار کند.
نام او زودتر از نام دانشگاهی که محل تحصیلش بود بر سر زبانها افتاد. بابت ایدههای عجیب و غریب لحن حق به جانب و سادهانگارانهای که داشت.
اعتمادنوشت: کنشگری دهه هشتادیها و نسل Z در افق پیش روی کشور چگونه خواهد بود؟ آیا امکان دارد این نسل در آوردگاههای پیش رو مشارکت کرده و فضا را به نفع خود تغییر دهد؟ اگر قرار باشد نسلZ در انتخابات مشارکت کند چه بسترها و زمینههایی مورد نیاز است؟ رویکردهای سلبی تندروها که در مصوباتی چون قانون جدید انتخابات و مصوبات حجاب و عفاف بروز یافته فضای انتخابات را به چه سمت و سویی هدایت میکند؟