دوشنبه 12 آبان 1404

تحقیر ملت‌ها به پایان رسیده است؛ ما با وحدت پاسخ ظلم را می‌دهیم

خبرگزاری مهر مشاهده در مرجع
تحقیر ملت‌ها به پایان رسیده است؛ ما با وحدت پاسخ ظلم را می‌دهیم

جمعی از دانش‌آموزان در نشست خبری روز ملی مبارزه با استکبار جهانی با تأکید بر آگاهی و مقاومت نسل جدید، دیدگاه‌های خود را درباره اهمیت حضور در راهپیمایی 13 آبان بیان کردند.

جمعی از دانش‌آموزان در نشست خبری روز ملی مبارزه با استکبار جهانی با تأکید بر آگاهی و مقاومت نسل جدید، دیدگاه‌های خود را درباره اهمیت حضور در راهپیمایی 13 آبان بیان کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، جمعی نمایندگان تشکل‌های دانش‌آموزی از جمله علی عموعلی، نازنین کولیوند، پریا عارف، پوریا زیوری، متین معصومی و امانی صبح امروز در نشست خبری روز ملی مبارزه با استکبار جهانی با تأکید بر آگاهی و مقاومت نسل جدید، دیدگاه‌های خود را درباره اهمیت حضور در راهپیمایی 13 آبان بیان کردند.

علی عموعلی در این نشست گفت: ما با نسلی پرسشگر و آگاه روبه‌رو هستیم. نسلی که می‌پرسد چرا باید در راهپیمایی 13 آبان شرکت کنیم؟ پاسخ در تاریخ نهفته است؛ در سال 1343 لایحه ننگین کاپیتولاسیون تصویب شد و در 13 آبان 1357، دانش‌آموزان در یک راهپیمایی مسالمت‌آمیز شرکت کردند اما با گلوله‌های رژیم پهلوی به شهادت رسیدند. این روز یادآور بیداری و آغاز حرکت ملت ایران علیه استکبار جهانی است.

وی افزود: اگر تاریخ دشمنی‌های آمریکا را ندانیم، ممکن است دوباره گرفتار فریب شویم. از کودتای شبکه عقاب و واقعه طبس گرفته تا ساقط‌کردن هواپیمای مسافربری ایران و حمایت از صدام در جنگ تحمیلی، همه نشان از چهره واقعی استکبار دارد. آمریکایی که بیش از 230 سال از 300 سال عمر خود را در جنگ گذرانده، امروز برای دیگر کشورها نسخه حقوق بشر می‌پیچد! ما طلایه‌دار مردم مظلوم جهان هستیم که زیر چکمه ظلم و تحریم، اما با عزت ایستاده‌اند.

پریا عارف، دانش‌آموز دهه نودی نیز گفت: ما در جنگ 12 روزه، وقتی خبر شهادت دوستانمان را شنیدیم، معنای واقعی اقتدار و مظلومیت کشورمان را درک کردیم. بیداری نسل امروز بیشتر از گذشته است؛ ما نسل مقاومتیم، نسلی که فریاد برائت از ظلم و ستم را سر می‌دهد.

نازنین کولیوند درباره برنامه‌های ویژه این روز اظهار داشت: در مراسم 13 آبان امسال، غرفه‌های متعددی تدارک دیده‌ایم تا دانش‌آموزان دست‌سازه‌ها و آثار خود را به نمایش بگذارند. مسابقات، تریبون‌های آزاد و گفتگو با نوجوانان از بخش‌های جذاب این برنامه‌هاست. این حرکت‌ها پیام بیداری و همبستگی میان دانش‌آموزان را تقویت می‌کند.

متین معصومی نیز با تأکید بر نقش خلاقیت دانش‌آموزان گفت: دست‌سازه‌های ما فقط آثار هنری نیستند؛ روایتگر تاریخ و نماد تفکر و حضور دانش‌آموزان در صحنه‌اند. امسال تفاوت بزرگ 13 آبان در آن است که 34 دانش‌آموز در جریان جنگ 12 روزه توسط رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند. آنان پرچمداران مظلومیت و مقاومت‌اند. تحقیر ملت‌ها به پایان رسیده است. شما با تفرقه آمدید، ما با وحدت پاسخ دادیم.

امانی، یکی دیگر از دانش‌آموزان حاضر در نشست نیز اظهار داشت: ما شاهد جنگ تمام‌عیار بودیم. شاید از دوران دفاع مقدس شنیده بودیم، اما حالا معنای مقاومت را با چشم دیدیم. حضور ما در راهپیمایی 13 آبان، حضوری آگاهانه است. ما شعار نمی‌دهیم، روشنگری می‌کنیم. جهاد تبیین وظیفه نسل امروز است تا گفتمان بیداری و مقاومت را در برابر استکبار جهانی گسترش دهد.

وی افزود: تفاوت 13 آبان امسال با سال‌های گذشته در عمق درد و اوج فاجعه است. امسال در حالی به استقبال این روز می‌رویم که 34 دانش‌آموز شهید، جای قلم و دفتر را با خون خود عوض کردند و با جان خود نوشتند که مقاومت ادامه دارد. آنان قربانی نبودند؛ پرچمداران عزت و ایستادگی ملت ایران بودند.

در بخش پایانی این نشست، دانش‌آموزان با قرائت بیانیه‌ای خطاب به سردمداران ظلم و سلطه جهان اعلام کردند: تحقیر ملت‌ها به پایان رسیده است. ما فرزندان ملتی هستیم که از دل تحریم، تهدید و جنگ، عزت را آموخته‌ایم. قدرت واقعی نه در زر و زور، بلکه در ایمان، آگاهی و ایستادگی است. شما با سلاح آمدید، ما با قلم پاسخ دادیم. شما با تحریم آمدید، ما با تولید، مقاومت کردیم. شما با تفرقه آمدید، ما با وحدت پاسخ دادیم. بدانید تاریخ صدای مظلومان را فراموش نمی‌کند. ما از تهدید نمی‌ترسیم و از حق نمی‌گذریم.

در پایان، برگزارکنندگان نشست با تأکید بر استمرار برنامه‌ها اعلام کردند: 13 آبان یک روز نیست، یک مسیر است. نسل امروز با آگاهی، ایمان و بینش انقلابی، پرچم‌دار مبارزه با استکبار و ادامه‌دهنده راه شهیدان است.