تحویل بیش از 14 هزار کلاس درس در سال 99 به آموزش و پرورش
رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور گفت: در سال 98، 13 هزار و 777 کلاس درس تحویل داده شد که پیش بینی میشود این رقم در سال 99 به بیش از در حدود 14 هزار و 763 کلاس درس برسد.
رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور گفت: در سال 98، 13 هزار و 777 کلاس درس تحویل داده شد که پیش بینی میشود این رقم در سال 99 به بیش از در حدود 14 هزار و 763 کلاس درس برسد.
به گزارش خبرگزاری مهر، مهراله رخشانیمهر رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور در روز دوم سی و چهارمین اجلاس مدیران و روسای آموزش و پرورش کشور در وزارت آموزش و پرورش برگزار شد، گفت: عتبار مصوب در سال 1399 نسبت به سال 1396 در حدود 476 درصد افزایش یافته است.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس با تأکید بر اینکه اعداد و ارقام بهتنهایی کفایت نمیکند و مهمتر از آن کیفیت ساخت و استفاده از کلاس درس است، تصریح کرد: تعداد کلاسهای درس تحویلی در سال 1396، در حدود 7 هزار و 296 کلاس، در سال 1397 با رشد 31 درصدی 9 هزار و 534 کلاس، در سال 1398، 13 هزار و 777 کلاس درس و درنهایت در سال 1399، کلاسهای درس تحویل داده شده در حدود 14 هزار و 763 کلاس درس است که با توجه به این آمار میتوان گفت بهطور متوسط از نیمه دوم 96 تا نیمه اول سال جاری هرروز 31 کلاس درس در کشور تحویل داده شده است.
وی در خصوص اقدامات انجام شده در حوادث غیرمترقبه مانند سیل و زلزله در کشور گفت: یک نمونه از اقدامات انجام شده در سالهای اخیر در زلزله کرمانشاه است که اعتبار بازسازی فضاهای آسیبدیده آموزشوپرورش در این حادثه در حدود 55 درصد از محل کمک خیرین، 40 درصد از محل اعتبارات ملی و تنها 5 درصد از محل اعتبارات استانی است.
رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس با اشاره به اینکه در مناطق زلزلهزده هرروز یک کلاس درس تحویل دادهایم، تصریح کرد: تا پایان 6 ماهه اول سال 1399، با مشارکت خیرین تعداد یک هزار و هشت کلاس درس در قالب 243 مدرسه در مناطق زلزلهزده استان کرمانشاه بازسازی و به بهرهبرداری رسیده است.
رخشانیمهر گفت: در سیل فروردینماه 1398 مدارس سه استان لرستان، گلستان و خوزستان بهصورت جدی آسیب دید که با کمک خیرین در سازمان نوسازی توانستیم 100 درصد کلاسهای نیازمند به تعمیرات را بهطور اساسی یا جزئی در این استانها تعمیر کنیم. همچنین تعداد 67 مدرسه با 255 کلاس درس را تا پایان سال 1398 تخریب و بازسازی کردیم.
وی در خصوص استانداردسازی دستگاههای گرمایشی مدارس گفت: برای استانداردسازی سیستم گرمایشی در فضاهای آموزشی در سه مرحله عمل کردیم. در فاز اول تعداد 24 هزار کلاس درس دارای بخاری نفتی در مناطق دارای علمک گازی را تجهیز، در فاز دوم در مناطق فاقد علمک گاز تعداد 16 هزار کلاس درس را تجهیز کردیم که هنوز هم در این مرحله تعداد 7 هزار کلاس درس باقیمانده است و در مرحله سوم در کلاسهای دارای بخاری گازی و تعمیرات موتورخانهها که در حدود 100 هزار کلاس درس باقیمانده است.
همچنین زهرا مظفر مدیر ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات آموزش و پرورش در سی و چهارمین اجلاس سالیانه آموزش و پرورش سراسر کشور گفت: در وضعیت فعلی که با تهدید آموزشی رو به رو هستیم مسئولیت همه ما سنگین تر است مسئولیت در این زمان خطیر بوده و لازم است همه با هم همکاری کرده تا با موفقیت این آزمون را سپری کنیم. معلمان جهادگران جبهه آموزشی و تربیتی هستند که میتوانند کمکهای موثری کنند.
وی ادامه داد: خداوند بر همه انسانها بدون طبقه بندی افراد فرشتگانی را مامور کرد که مرتبا عملکرد انسانها را ثبت کنند از این رو نظارت اهمیت زیادی در زندگی بشر دارد و یکی از عوامل هدر رفت سرمایه انسانی و مادی محسوب است. یک مدیریت در برنامه ریزی، ساماندهی و... میتواند آن سازمان را موفق گرداند. نظارت و کنترل میزان دستیابی یک مدیر به اهداف سازمانی را مشخص و تعیین میکند.
مظفر گفت: نظارت و کنترل یعنی پیشرفت و تغییر عملیات در انحرافات. ارزیابی و مدیریت از اصول مهم کاری است که میتواند منجر به پیشرفت مدیریتی شود. اولین گام مدیریت، برنامه محوری است، پس از بومی شدن این برنامه در ابعاد دیگر مانند سند تحول بنیاین و برنامههای وزیر آموزش و پرورش باید لحاظ گردد.