دوشنبه 8 دی 1404

تحویل خودرو در زمستان پارسال 30 درصد رشد کرد

خبرگزاری خبرنگاران جوان مشاهده در مرجع
تحویل خودرو در زمستان پارسال 30 درصد رشد کرد

تولید خودرو‌های تجاری مسافربری شامل اتوبوس، مینی بوس و ون در 1400 نسبت به دوره مشابه پارسال 4402 درصد رشد داشته است.

وزارت صمت در جدیدترین آمار خود اعلام کرده است که آذر پارسال قیمت عرضه خودرو از سوی شرکت‌های خودروساز طبق روند متعارف اصلاح شد که یکی از نتایج آن تأمین، منابع مالی برای تولید و افزایش عرضه خودرو بود. مجموع عرضه در شرکت‌های ایران خودرو و سایپا تا پایان سال 1400 پس از تعدیل قیمت خودرو در آذر حدود 860 هزار دستگاه سواری و وانت بود که در صورت تداوم قیمت های قبلی، عرضه به 722 هزار دستگاه کاهش می‌یافت.

کل میزان عرضه این دو شرکت 860 هزار دستگاه بوده است که در صورت ادامه روند قبلی پیش بینی می شد 732 هزار دستگاه به بازار عرضه شود. وضعیت تولید و عرضه خودرو به لحاظ اصلاح قیمت در جدول زیر ارائه شده است.

جدول فوق نشان می‌دهد تحویل خودرو در زمستان پارسال با رشد 30 درصدی همراه بوده، اما این رقم در مقایسه با مدت مشابه در سال 99 با کاهش 3 درصدی همراه بوده است.

بیشتر بخوانید:

تولید خودروهای تجاری مسافربری شامل اتوبوس، مینی بوس و ون در 1400 نسبت به دوره مشابه پارسال 44.02 درصد رشد داشته و این رشد برای تولید کامیون، کامیونت و کشنده نیز برابر 101.02 درصد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت، تجارت و کشاورزی
تحویل خودرو در زمستان پارسال 30 درصد رشد کرد 2
تحویل خودرو در زمستان پارسال 30 درصد رشد کرد 3