دوشنبه 6 اسفند 1403

تخت‌های بیمارستانی در شهرستان بیله‌سوار افزایش می‌یابد

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
تخت‌های بیمارستانی در شهرستان بیله‌سوار افزایش می‌یابد

اردبیل - ایرنا - استاندار اردبیل از افزایش تخت های بیمارستانی شهرستان مرزی بیله سوار مغان از 38 تخت به 64 تخت در سال جاری خبر داد.

به گزارش روز جمعه ایرنا، اکبر بهنامجو در جلسه قرارگاه شهید سلیمانی بیلهسوار مغان با بیان اینکه برای افزایش تخت های بیمارستانی در این شهرستان فضای لازم وجود دارد، افزود: موافقت اصولی اولیه نیز با برآورد اعتباری بالغ بر 30 میلیارد ریال در این زمینه اخذ شده است.

وی با اشاره به تلاش شبکه بهداشت و بسیج این شهرستان در اجرای مناسب طرح شهید سلیمانی و همکاری مطلوب شهروندان، گفت: تاکنون جمعیت این شهرستان دو بار غربالگری شده‌اند و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی مردم، وضعیت قرمز در این شهرستان به وضعیت نارنجی تبدیل شده است.

استاندار اردبیل بیان کرد: در اجرای طرح غربالگری هشت هزار نفر افراد پر خطر و دارای بیماری زمینه ای در این شهرستان شناسایی شده و کمک های مومنانه نیز به تعداد 10هزار بسته معیشتی توزیع شده است.

وی با اشاره به قرنطینه 291 نفر در شهرستان بیله‌سوار، افزود: روزانه 100نفر از اعضای پایگاه‌ها بسیج و شبکه بهداشت، بیماران شتاسایی شده را رصد کرده و چنانچه نیاز اساسی و درمانی وجود داشته باشد در اسرع وقت رسیدگی می‌کنند.

بهنامجو با اشاره به کاهش بیماران سرپایی در شهرستان بیله‌سوار گفت: روند نزولی مراجعه کنندگان به بیمارستان و بخش کرونایی حاصل همکاری مردم منطقه بوده است.

استاندار اردبیل در جریان سفر به بیله‌سوارمغان از پروژه‌های عمرانی در حال اجرا در این شهرستان بازدید کرد.

شهرستان بیله‌سوار مغان در شمال اردبیل و در همسایگی جمهوری آذربایجان واقع است.

*س_برچسب‌ها_س*