سه‌شنبه 18 شهریور 1404

ترافیک سنگین در محورهای شمالی / کندوان یکطرفه شد

خبرگزاری تسنیم مشاهده در مرجع
ترافیک سنگین در محورهای شمالی / کندوان یکطرفه شد

مرکز مدیریت راههای کشور از ترافیک سنگین در محورهای شمالی خبر داد و اعلام کرد: تردد خودروها در جاده چالوس در مسیر شمال - جنوب تا اطلاع بعدی ممنوع است.

- اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مرکز مدیریت راه‌های کشور اعلام کرد: تردد وسایل نقلیه در آزادراه تهران - شمال و محور چالوس در مسیر شمال به جنوب تا اطلاع بعدی ممنوع است.

در آزادراه تهران - شمال در مسیر جنوب به شمال، محدوده‌های تونل شماره 1 تا 5، تونل‌های 12 تا 13، تونل‌های 17 تا 18 و همچنین محدوده انتهای تونل البرز با بار ترافیکی سنگین مواجه است.

در محور چالوس نیز در مسیر جنوب به شمال، محدوده‌های سیاه‌بیشه و مرزن‌آباد شاهد ترافیک سنگین هستند. در محور هراز مسیر جنوب به شمال، محدوده‌های رینه تا لاریجان، بایجان و سه‌راهی چلاو و در مسیر شمال به جنوب، محدوده‌های محمدآباد و گزنک با ترافیک سنگین همراه است.

محور فیروزکوه نیز در مسیر جنوب به شمال از محدوده گیلاوند تا دماوند و در محدوده پل‌سفید و در مسیر شمال به جنوب در محدوده گدوک ترافیک سنگین دارد.

علاوه بر این در آزادراه قزوین - رشت مسیر جنوب به شمال در محدوده امام‌زاده هاشم، آزادراه تهران - پردیس محدوده بابایی و محور قدیم تهران - بومهن محدوده سعیدآباد ترافیک سنگین گزارش شده است.

طبق اعلام مرکز مدیریت راه‌ها، تردد در محور قدیم تهران - بومهن، آزادراه تهران - پردیس و آزادراه قزوین - رشت در مسیر شمال به جنوب روان بوده و محورهای شمالی فاقد هرگونه مداخلات جوی هستند.

در آزادراه کرج - قزوین حدفاصل مهرویلا تا کمالشهر و محدوده زیاران، آزادراه قزوین - کرج حدفاصل محمدشهر تا استاندارد و آزادراه تهران - قم محدوده شهرک صنعتی شمس‌آباد ترافیک سنگین است.

ترافیک سنگین در محورهای ورودی به تهران