دوشنبه 23 تیر 1404

ترامپ برای خودش نوشابه باز کرد / به حملات به تاسیسات هسته ای ایران از صفر تا 10، نمره 15 می دهم

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
ترامپ برای خودش نوشابه باز کرد / به حملات به تاسیسات هسته ای ایران از صفر تا 10، نمره 15 می دهم

اقتصادنیوز: «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا بار دیگر برخی ادعاها در خصوص «موفقیت» در حمله این کشور به تاسیسات هسته‌ای ایران را تکرار کرد.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایلنا، رئیس جمهوری آمریکا در پایگاه هوایی «اندروز» به خبرنگاران گفت که خلبانان بمب‌افکن‌های بی -2 و برخی افراد دیگر دخیل در آن حمله «به دفتر من آمدند و گفتند که ما 22 سال است که این کار را تمرین می‌کنیم اما هیچ رئیس جمهوری هرگز جرات نداشت از ما بخواهد آن را عملی کنیم».

ترامپ افزود که اگر قرار باشد از صفر تا 10 نمره‌ای به این حملات بدهد، نمره 15 را مناسب می‌داند.

موضع ترامپ در حالی اتخاذ می‌شود که برخی رسانه‌های آمریکایی ادعای موفقیت‌آمیز بودن حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران را زیر سوال برده‌اند.

خبر مرتبط ترامپ تصمیمش را درباره اوکراین گرفت

اقتصادنیوز: «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا روز یکشنبه گفت که موشک‌های دفاع هوایی پاتریوت را به اوکراین ارسال خواهد کرد و گفت که آنها برای دفاع از این کشور ضروری هستند زیرا به ادعای او، «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه «خوب صحبت می‌کند اما بعدا عصر همه را بمباران می‌کند.»

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
ترامپ برای خودش نوشابه باز کرد / به حملات به تاسیسات هسته ای ایران از صفر تا 10، نمره 15 می دهم 2