سه‌شنبه 10 تیر 1404

ترامپ به دردسر افتاد / تهدید هکرها به افشای ایمیل های محرمانه

وب‌گاه دنیای اقتصاد مشاهده در مرجع
ترامپ به دردسر افتاد / تهدید هکرها به افشای ایمیل های محرمانه

هکرها گفته‌اند که جزئیات ایمیل‌های هک شده «سوزان ویلز» رئیس کارمندان کاخ سفید و «لیندزی هالیگان» وکیل دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا را افشا می‌کنند.

رویترز گزارش کرد هکرهایی ناشناس ترامپ را تهدید کردند تا ایمیل‌های هک شده از سوی رئیس کارمندان کاخ سفید و وکیل رئیس جمهور آمریکا را افشا می‌کنند.

به نقل از خبرگزاری رویترز، این هکرها گفته‌اند که حدود 100 گیگابایت ایمیل از حساب‌های کاربری این دو نفر به انضمام «راجر استون» مشاور ترامپ و استورمی دنیلز بازیگر فیلم‌های بزرگسالان را که ترامپ متهم است با او روابطی داشته و حق السکوت پرداخت کرده، افشا می‌کنند.

رویترز همچنین گزارش کرد که هکرها اعلام کردند احتمالا این ایمیل‌ها را می‌فروشند اما به جزئیات بیشتری اشاره‌ای نکرده‌اند.

خبر مرتبط امضای ترامپ پای یک فرمان اجرایی / تحریم‌های سوریه لغو شد؟

رئیس‌جمهور ایالات متحده آمریکا با امضای فرمانی اجرایی، به بیش از دو دهه تحریم علیه سوریه که از سال 2004 اعمال شده بود، پایان داد.

در مه وال استریت ژورنال از قول منابعی مطلع گزارش کرد که یک هک اطلاعات دیگر در کاخ سفید اتفاق افتاده اما این بار هکرها به تماس‌های شخصی ویلز دسترسی یافته و با اعضای کنگره و مدیران اجرایی از جانب او تماس گرفتند.

منابع مطلع همچنین مدعی شده بودند که سال گذشته میلادی هکرهای ایرانی ایمیل رئیس کارکنان کاخ سفید را هک کرده و به پرونده جی. دی ونس معاون ترامپ دسترسی یافتند.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ترامپ به دردسر افتاد / تهدید هکرها به افشای ایمیل های محرمانه 2