جمعه 17 مرداد 1404

ترامپ میزبان مراسم صلح بین آذربایجان و ارمنستان در کاخ سفید

وب‌گاه اقتصاد نیوز مشاهده در مرجع
ترامپ میزبان مراسم صلح بین آذربایجان و ارمنستان در کاخ سفید

اقتصادنیوز: قرار است «الهام علی‌اف» رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان و «نیکول پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان روز جمعه در مراسمی در کاخ سفید شرکت کنند.

به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، قرار است «الهام علی‌اف» رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان و «نیکول پاشینیان» نخست‌وزیر ارمنستان روز جمعه در مراسمی در کاخ سفید شرکت کنند.

سی‌بی‌اس نیوز در گزارشی می‌گوید: «این توافق که اولین توافق امضاشده بین 2 رئیس‌جمهور است، در حالی صورت می‌گیرد که مقامات آمریکایی به دنبال تعمیق روابط با 2 کشور هستند و تولید و ترانزیت انرژی از منافع اصلی آن است.»

دو منبع آگاه گفتند که ارمنستان قصد دارد حق توسعه یک گذرگاه ترانزیتی 43 کیلومتری به نام «مسیر ترامپ برای صلح و رفاه بین‌المللی» را که به دسترسی به غرب کمک خواهد کرد، به ایالات متحده واگذار کند.

این رسانه آمریکایی مدعی شد که مقامات آمریکایی ماه‌هاست روی توافق ارمنستان و آذربایجان کار می‌کنند.

راشا تودی همچنین با انتشار ویدئویی از دیدار میان علی‌اف با «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه ریاست‌جمهوری آمریکا خبر داد.

همچنین بخوانید ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید