پنج‌شنبه 7 خرداد 1405

تزریق واکسن کرونا در دانشگاه علوم پزشکی سمنان از 510 هزار دز فراتر رفت

خبرگزاری ایرنا مشاهده در مرجع
تزریق واکسن کرونا در دانشگاه علوم پزشکی سمنان از 510 هزار دز فراتر رفت

سمنان - ایرنا - رئیس دانشگاه علوم‌پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان گفت: 510 هزار دز واکسن کرونا تاکنون در شهرستان‌های زیر پوشش این دانشگاه تزریق شده و روند واکسیناسیون در استان مطلوب است.

به گزارش ایرنا، نوید دانایی روز شنبه در نشست ستاد مدیریت مقابله با کرونا استان سمنان در سالن یادگار امام (ره) استانداری بیان کرد: در مجموعه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی سمنان، شهرستان دامغان از وضعیت نارنجی به قرمز تبدیل شد و شنبه گذشته مجموعا 189 بیمار کرونایی در مراکز تحت پوشش دانشگاه بستری بودند که امروز این تعدا به 172 بیمار کاهش یافت.

وی افزود: شنبه هفته گذشته، 132 بیمار کرونایی در شهر سمنان، 37 بیمار در شهر دامغان و 18 بیمار در شهر گرمسار بستری بودند که امروز در دامغان 80 بیمار و در شهر سمنان با کاهش 75 درصدی، 88 بیمار کرونایی تحت درمان هستند.

دانایی ادامه داد: شهرستان دامغان در شهریورماه و مهرماه به دلیل رفت و آمدها به خاطر برداشت پسته، دچار تغییر جمعیتی شد که با غربالگری و قرنطینه در خصوص مناطق آلوده اهمیت داشت.

وی افزود: تیم‌های ویژه در طرح شهید سلیمانی به صورت گسترده نسبت به غربالگری در دامغان اقدام‌خواهند کرد و در استان با شناسایی تعداد بیشتری از بیماران کرونایی و افزایش تعداد نمونه ها روند بیماریابی فعال ادامه خواهد داشت.

دانایی تصریح کرد: تاکنون با نظارت های صورت گرفته 140 پرونده برای متخلفین تشکیل و 10 واحد اقتصادی اقتصادی پلمپ شده است.

85 درصد جمعیت شاهرود و میامی دز اول واکسن کرونا دریافت کردند 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شاهرود عنوان کرد: وضعیت در هفته گذشته شکننده بود و به دلیل عدم تکمیل واکسیناسیون با وضعیت گسترش و شیوع بیماری روبرو هستیم که دستیابی به ایمنی نیازمند پوشش 90درصدی تزریق واکسن است.

وی افزود: 85 درصد جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی شاهرود تا امروز، دز اول و 54 درصد دز دوم واکسن کرونا را دریافت کرده اند و بیش از 300 هزار نفر از دانشگاه علوم‌پزشکی شاهرود خدمات دریافت می کنند.

چمن با اشاره به آسیب عادی سازی شرایط اظهارداشت: تزریق واکسن به تنهایی برای جلوگیری از ابتلا به کرونا کافی نیست و باید نسبت به رعایت پروتکل ها و استفاده از ماسک، فاصله گذاری اجتماعی و دوری از عادی انگاری، اهتمام داشت.

وی اضافه کرد: در پیک پنجم همه گیری کرونا، 50 بستری کرونا در طی شبانه روز وجود داشت که در روند کاهشی به 13 بیمار رسید و امروز مجددا به 20 بستری کرونایی در شبانه روز رسیده است که در این روند افزایشی، شهرستان شاهرود قرمز شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شاهرود بیان کرد: در حال حاضر 15 بیمار کرونایی در بخش های ویژه دانشگاه علوم پزشکی شاهرود بستری هستند./

*س_برچسب‌ها_س*