یک‌شنبه 15 شهریور 1405

اجتماعی خبرگزاری تسنیم

اجتماعی خبرگزاری تسنیم

عملیات ساخت 4 ایستگاه متروی تهران که از سال 94 آغاز شد و با میانگین حدود 60 درصد پیشرفت فیزیکی به دوره مدیریت شهری فعلی رسید، اکنون به بهره‌برداری رسیده است.

در نشست علمی "زن‌آگاهی یا تن‌آگاهی" در تبیین مفهوم «حرکت زنانه» در برابر «جنبش زنانه» بعد از انقلاب اسلامی تاکید شد: در جریان انقلاب و در دهه اول انقلاب، بحث نه به تحجر و نه به تجدد کاملاً هویت پیدا کرد و "زن انقلابی" خلق شد.

جمعی از زنان یگان ویژه با حضور در مجلس شورای اسلامی از بخش‌های مختلف پارلمان از جمله صحن و موزه بهارستان بازدید و دیدار کوتاهی نیز با رئیس مجلس شورای اسلامی داشتند.

رئیس کمیته عمران شورای شهر تهران گفت: تهران برای وقوع زلزله با قدرت 7 در مقیاس ریشتر کمتر از 20 درصد آمادگی دارد.

با به قتل رسیدن مرد جوانی در یکی از کمپ‌های ترک اعتیاد غرب تهران، تحقیقات تیم جنایی آغاز شد.

جراحی خارج کردن تومور استخوان بدخیم از ران یک کودک 11 ساله و پیوند استخوان از یک جسد برای حفظ اندام وی در بیمارستان امام حسین (ع) با موفقیت انجام شد.

جانشین رئیس پلیس راهور فراجا گفت: در نیمه نخست امسال حدود 3 هزار نفر در تصادفات جاده‌ای جان خود را از دست داده‌اند.

معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران گفت: امسال 2000 هکتار جنگلکاری در قالب طرح کمربند سبز در دستور کار سازمان بوستان‌ها قرار دارد از این درختان می‌توان به گونه‌های مثمر و متناسب با اقلیم اشاره کرد.

حدود 11 هزار ظرفیت آزمون استخدام آموزگار خالی مانده بود و هم اکنون دفترچه تکمیل ظرفیت در سایت سازمان سنجش منتشر شده است.

رئیس دیوان عالی کشور گفت: با اجرای عملیات طوفان الاقصی، دنیا به خوبی فهمید که رژیم غاصب صهیونیستی همان خانه سست عنکبوتی است که بقا و دوامی نداشته و نخواهد داشت و وعده خداوند بر حق است.

سرپرست مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور با اشاره به برگزاری آزمون اعزام معلمان به خارج از کشور در سال 1403 گفت: سال گذشته با توجه به اتفاقاتی که در افغانستان رخ داد، 250 هزار دانش‌آموز جدید افغانستانی وارد کشور شدند.

به‌منظور اجرای طرح پاد (پیشگیری استعمال دخانیات) در مدارس پایه متوسطه و اجرای طرح "فراموز نفس پاک" در مدارس ابتدایی شهر تهران، تفاهم‌نامه همکاری میان جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات ایران و اداره کل آموزش‌وپرورش شهر تهران منعقد شد.

سرپرست معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: عملیات حفاری اولین خط جدید متروی تهران یا یک دستگاه حفار مکانیزه «تی‌بی‌ام» امروز با حضور رییس‌جمهور آغاز شد.

پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری تهران در گزارشی، 10 موکب برتر استان تهران را در مراسم پیاده‌روی اربعین معرفی کرد و بر این اساس موکب زینبیه منطقه 8 شهر تهران به عنوان موکب برتر استان معرفی شد.

فهرست مصادیق محتوای مجرمانه با موضوع جرایم مرتبط با قمار، شرط‌بندی و بخت‌آزمایی در فضای مجازی در جلسه کارگروه تعیین محتوای مجرمانه به‌روزرسانی شد.

رئیس مرکز اورژانس تهران با اشاره به انجام 21 هزار و 796 مأموریت توسط نیروهای اورژانس در هفته گذشته، گفت: در هفته گذشته 2155 مورد مزاحمت تلفنی برای اورژانس 115 تهران ثبت شده است.