جمعه 24 مرداد 1404

سیاسی خبرگزاری تسنیم

سیاسی خبرگزاری تسنیم

رئیس‌دفتر عقیدتی - سیاسی فرماندهی معظم کل قوا از خبرگزاری تسنیم بازدید کرد.

دومین نشست خبری قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی یکشنبه 25 خرداد برگزار می‌شود.

سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی از حضور وزیر کشور برای ارائه گزارش درباره حادثه تروریستی تفتان در جلسه فردا (سه‌شنبه) مجلس خبر داد.

توقیف کشتی مادلاین تنها یک نمونه از اقدامات رژیم صهیونیستی برای تداوم محاصره غزه و استفاده از غذا به‌عنوان سلاح است. این رژیم با ایجاد طرح‌هایی مانند GHF و اعمال محاصره‌های مکرر، عملاً گرسنگی را به ابزاری برای فشار سیاسی و نظامی تبدیل کرده است.

اخیرا همتی اظهاراتی را درباره استیضاح خود مطرح کرده که نمایندگان به آن واکنش نشان دادند که در گزارش ذیل به این مسئله و حواشی پیرامون آن پرداخته شده است.

رئیس دفتر رئیس جمهور در جلسه توسعه عدالت آموزشی با مشارکت مردم، بر ضرورت استفاده از ظرفیت‌های نهفته در جامعه برای پیشبرد اهداف این نهضت تأکید کرد و گفت: مشکلات و مسائل جامعه زمانی رفع می‌شود که همه افراد در همه سطوح، برای حل مسائل مشارکت داشته باشند.

رژیم صهیونیستی نسبت به افشا و انتشار برخی اسناد فوق محرمانه که حکایت از همکاری‌های خاص دولت‌های غربی با برنامه هسته‌ای نظامی و غیرقانونی این رژیم و ریز اطلاعات مربوط به فعالیت‌های امنیتی غیراعلامی و حیاتی آن‌ها دارد، شدیداً وحشت‌زده است.

عضو هیئت رئیسه مجلس با انتقاد از عملکرد شبکه بانکی در انجام تعهدات تکلیفی در حوزه تسهیلات قرض الحسنه گفت: مسئولان بانک مرکزی قول داده اند که برای کاهش صف‌های انتظار دریافت وام‌های قرض الحسنه اقدام کنند.

معاون اول رئیس جمهور گفت: برنامه اصلاحات ساختاری اقتصادی دولت و همچنین برنامه‌های رفع ناترازی‌های کشور در حوزه های مالی، اقتصادی و انرژی و سایر زمینه‌ها در کنار قانون برنامه هفتم پیشرفت با جدیت پیگیری می‌شود.

وزیر علوم برای پاسخگویی به سوالات 7 نماینده به مجلس شورای اسلامی می‌رود.

جمیل مزهر معاون دبیرکل جبهه مردمی برای آزادی فلسطین با محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کرد.

دانشجویان و علاقه‌مندان به ساخت مسجد در دانشکدگان فنی دانشگاه تهران با راه‌اندازی پویشی با عنوان "خشت بهشتی" زمینه مشارکت علاقه‌مندان در ساخت این مسجد را فراهم کردند.

اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با حضور در سازمان انرژی اتمی ایران، از راکتور تحقیقاتی تهران (شهید فخری‌زاده) و آزمایشگاه‌های تولید رادیودارو بازدید کردند.

رئیس جمهور اظهار داشت: همانطور که اجبار حجاب منجر به نارضایتی می‌شود؛ ولنگاری، برهنگی و هنجارشکنی نیز مورد پذیرش عموم مردم نیست.

جمعی از دانشجویان خوابگاهی دانشگاه تهران، خواستار تداوم فعالیت خوابگاه‌های دانشگاه و سلف دانشجویی دانشگاه در ایام تابستان شدند.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، با اشاره به ضرورت شفاف‌سازی عملکرد سازمان بورس تأکید کرد که تحقیق و تفحص از این نهاد اجتناب‌ناپذیر شده است.